Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Máte někdo tento magnetický náramek - jak jste s ním spokojeni? Doporučili by jste ho? Díky.
Magnetický náramek nosím, samozřejmě ne tento, ale trochu jiný. Jestli má ty účinky nevím. Nosili ho už před 2O lety moji rodiče, dost na něj věřili, já ho nosím se zvyku, ale za ty účinky bych ruku do ohně nedala... P.S. Já ho koupila asi před 5 lety za 3OO Kč.
Děkuji za odpověď - vám všem! Byla jsem na jedné přednášce, tam jsem se dověděla, že ty magnety příznivě ovlivňují krevní oběh a i jinak pozitivně působí na organismus. Prý to zahání bolest hlavy a migrény, působí proti srážlivosti krve... No, dost jste mne od toho kupu odradili...
No když nemáte peníze na něco jiného, rozumnějšího proč ne. Ptákovinu nikdy. Co by to mělo dělat, tahat k sobě nějaký kov z těla? Jak by asi musel být silný? Dejte si ho k hadičce benzínové v autě, nižší spotřeba.
doplněno 10.10.12 22:38:Možná by to chtělo ještě doplnit magnetickým kroužkem manželovi na ptáka, to pak bude rodeo.
To Buss-to jsi ještě neslyšel o magnetizérech? Ty se mají dát na pal.potrubí,protože se palivopoté lépe spaluje a tím je vyšší účinnost a enší spotřeba!.
Je to stejná ptákovina jako se někdo snažil tvrdit,že naftalínové tablety taky uspoří palivo.
Dobrý den, je to jen léčka pro naivní zákazníky. Snaží se jich přesvědčit co nejvíc a asi se jim to pořád daří, protože stále prosperují a chytají další.
Magnetický náramek jsme kdysi doma měli, Já na to nejsem, ale někde ukecali tchyni. Ta koupila, co viděla. Nebylo to k ničemu.
Kupte si raději něco pořádného, co Vám udělá radost ze života /třeba uzenou kejtu!/. Ta Vám sice život asi neprodlouží, ale magnetický náramek zaručeně také ne a tak Vás to vyjde na stejno a budete mít oproti náramku prima kulinářský zážitek. Nemám pravdu? Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.