Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HA Adele

Od: ajja* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chci poradit, začala jsem užívat HA Adele a vůbec mi nesedla,koupila jsem balení 3x21 cena 500,- Kč a co teď s ním? Mám dvě celé plátíčka a ve třetím chybí 3 tablety. Dají se někde prodat aspoň ta dvě plná plátíčka? Jsou úplně nová... V lékarně se bohužel už vrátit nedají ani s účtenkou. Děkuji za rady *hej*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lékárna nikdy nevezme zakoupené léčivo zpět a to ani s účtenkou. Také se mi to už stalo a byla jsem nucena lék vyhodit.

Zkuste se poptat mezi kamarádkami a známými, třeba to některá bere a je spokojená. Pak by si to s určitou přiměřenou slevou možná vzala. Jaga.

doplněno 09.10.12 07:34:

Když necháte to nenačaté platíčko tak po 100 či 150 korunách, určitě si ho někdo ze známých koupí.

hodnocení

0x

Dej to na aukro od korunky a možná to někdo vezme.

doplněno 09.10.12 14:24:

Aha nějak mi ušlo, ze je to na recept. To potom nepůjde no. *nevi*

cocinkamichalka*

Zrovna aukro s tím podle mě bude mít problém, protože léky na recept se prodávat nesmějí. Spíše bych zvolila méně oficiální cestu, třeba nějaké fórum nebo třeba mimibazar.cz.

ajja*
hodnocení

Ano, je na recept. Děkuji za radu, zkusím to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]