Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám to ještě nosit

Od: lindaf* odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám to ještě nosit? nevypadá to blbě?

doplněno 07.10.12 20:40:

samozřejmě jsem myslela to SAKO :)

Mám to ještě nosit

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Proč ne? Rukávy jsou dostatečně dlouhé, překryje boky, myslím, že to jde. - pt

hodnocení

2x

"Nosit" to můžete, ale není to nic moc. Ale také ne žádná hrůza. Prostě dvouřadový kabátek. Když se ptáte, tak máte asi důvod. Třeba si nemůžete zrovna hned pořídit něco jiného. Takže v tom případě to klidně můžete nosit. Taky když v tom jdete, tak se pohybujete a nestojíte, jako při tom fotografování. A při chůzi se ledascos ztratí. Ale zas tak blbě to nevypadá. Jo, a fakt by to chtělo nějakou tu šálu... Tou se dá hodně napravit.

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Proč ne. Jste štíhlá, mladá. Dnes se nosí všechno. Záleží také na tom, jak se v tom cítíte. Mě to ale nijak hrozné nepřipadá.

thessalie*
hodnocení

2x

Dobrý den, Lindo,

Tento střih kabátku není úplně nejvhodnější pro typ Tvé postavy. Mám podobnou postavu jako ty a saka nosím velice ráda. Doporučuji vždy vybírat saka s páskem obepínajícím pas. Takhle jednoduše vykouzlíš ladnou ženskou siluetu se štíhlým pasem, i když se nějaký ten faldík na bříšku objeví. A navíc, v případě že ráda experimentuješ, můžeš pásky podle nálady měnit...Pokud sladíš pásek a šátek kolem krku, vždy budeš vypadat rafinovaně a šátek Ti dodá punc ženskosti a originality.

Pokud se nechceš tohoto kousku oblečení vzdát, najdi si šikovnou švadlenku, která Ti upraví kabátek tak aby Ti padl.

doplněno 12.10.12 08:24:

Ještě doplňuji o názorný obrázek:

Mám to ještě nosit #2

ladaadal*
hodnocení

1x

No, když to není vidět, tak to teda blbě vypadá, už to radši nenos.:)

doplněno 07.10.12 19:57:

Aha, už se to tu objevilo. Proč ne, jestli se ti to líbí. Není to roztrhaný ani špinavý, tak proč bys to neměla nosit?

hodnocení

1x

Proc by ne , me se to libi , jen jine barvy tricko pod to ;)

hodnocení

1x

Ano. Plus bílý rolák, bílou šálu...

iz*
hodnocení

1x

Nevím, jestli to délá ta fotka, ale zdá se mi, že Vám to dělá zbytečně velké břicho.

evzenie

taky si myslim ze na to jak jste stihlounka vas o zbytecne dole rozsiruje ..je to takovy neforemny, ale zase s velkou salou by se to dalo vyproporcionovat ...a asi bych nenechala couhat to triko ven

hodnocení

1x

Pořiďte si k tomu pěkný nakrčník, nebo šálu, jestli umíte plést, tak i náplety na konce rukávu v barvě toho nákrčníku, případně i čapku a máte hnedle nový model, hlavně se to oživí.. Mrkněte na flér, jsou tam pěkné doplňky.

hodnocení

1x

Ano, ale chce to namotat velikou šálu nebo šátek kolem krku a na kabátek. Hodně velký šátek, vbelikou, tenkou šálu. *palec*

hodnocení

1x

Dobrý den, já preferuji vždy a všude sportovní bundy na zip a ke kabátkům a kabátům mám odpor. Takže moc radit nemohu.

Ale: i kdybych podobné oblečení měla ráda, připadá mi, že kabátek je na menší postavu, než máte vy. Připadá mi dosti krátký, těsně Vás obepíná a kapsy máte hodně vysoko, zdá se mi, že až skoro pod prsy. Nesedí Vám, jak by měl.

Já bych neuvažovala a zbavila se ho. Tedy pokud máte na sebe něco lepšího. Jaga.:)

lucka321*
hodnocení

1x

Nechápu důvod, proč by jsi neměla? Klidně si pod to vem jakou barvu chceš. Je to úplně normální..

itan71*
hodnocení

0x

Co nosit, tu berušku?*nevi**hi*

doplněno 07.10.12 20:01:

Už to taky vidím

Nerad, ale napíšu to popravdě, nejsem modní návrhař ale toto se mi moc nezamlouvá možná to je mojím věkem ale raději ne,mimo vršek tak ten ANO

axlik*
hodnocení

0x

S tímto ti neporadím, zkus se zeptat na nějaký spodní prádlo!

lilil
hodnocení

0x

Raději né.

sunlove*
hodnocení

0x

Je to dobrý, pod sako delší svetr, ale jiné barvy než je ten modrý, černý, šedý, vínový, a k tomu nějaký hezký barevný šátek *palec*

lidus*
hodnocení

0x

Abych pravdu řekla tak mě v tom moc šik nepříjdete, pokud se vy sama cítíte dobře tak proč ne.

hhh*
hodnocení

0x

Lindo, uprimne?

Vypadas v tom jak pytel brambor a myslim a verim, ze je to prave tim sakem, protoze zbytek Tve postavicky mi k tem bramboram nejak nesedi. Zkus dat fotku bez saka at muzeme porovnat ;)

Ale jestli se v tom citis dobre...*nevi*

hodnocení

0x

Důležité je, jak se v něm cítíš. Jestli je to tvůj oblíbený kabátek, klidně ho nos dál. Jestli se v něm moc necítíš, kup si raději něco nového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]