Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na hubnutí ovesné vločky

Od: smoulinka* odpovědí: 9 změna:

Někde jsem četla žena hubnutí jsou dobré ovesné vločky v mléce, jinde jsem zase četla že se používají pokud chce někdo přibrat. Tak jak to tedy je?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsou relativně zdravé /pokud neobsahují plísně a mikroorganismy/, ale nejsou na hubnutí. Jsou kalorické. 68% sacharidů a 5 tuků.

ondra9
hodnocení

0x

Logicky je to obilí v něm jsou škroby ty s mění na cukry a cukry na co ano na tuky + plnotucne mleko hmmm . Nekdy me zarazi ze lide sem takove dotazi pisi vzdyt za ktarsi dobu by jste to nasla na google

joudic*
hodnocení

0x

pokud si udelate vlockovou polevku (semtam vlocka, ne kase) tak to mezi "hluche jidla" zaradit muzete.. resp 1/2 hrnicku je ok, ale na cely den :) lepsi je pulhrnku ryze

hodnocení

0x

Na hubnutí jsou ovesné otruby,jednoznačně*cteni* zena.centrum.cz/...

doplněno 27.03.13 17:05:

Dukanova dieta.

hodnocení

0x

Záleží na tom, kolik jich sníte a v jaké formě. Pokud si uvaříte ovesnou kaši oslazenou medem, je to na přibrání, pokud je namočíte den předem ve vodě, a druhý den k snídani doplníte ovocem (borůvky, maliny, atd.) a přidáte jen kapku nízkotučného mléka, je to snídaně pro hubnoucí.

hodnocení

0x

Ječné i ovesné vločky 25g si dávám do bílého jogurtu 110g s kouskem čestvého ovoce například banánu 70g.Je to zcela bezchybná dopolední nebo odpolední svačina.Která tělu rozhodně v takovém množství prospěje.

Pokud jakékoli třeba i nejdietnější potraviny zdoláte "vagón" tak přiberete.Příklad, četla jsem o jednom hubnoucím, měl problém, že jí ovoce a zeleninu a stejně přibírá.Po udání množství jablek (6kg za 1 den) se není čemu divit, že?

Pavlí-víte,co je zvláštní?Můj kdysi skorotchán začal jíst jablka po infarktu,jelikož mu lékař doporučil striktně zhubnout.Tak ho vzal za slovo,a denně snědl cca kbelík jablek*smich*Začal hubnout doslova před očima,a byl jako prst,až jsme mu nadávali:D

Nic ve zlém, pokud vašemu otci taková změna životního stylu - plný kýbl jablek denně - vyhovuje...a hlavně pokud mu takové množství schválil, zvláště po infarktu, jeho ošetřující lékař...

Jen jsem napsala výše svůj názor na vločky a co jsem četla.Jinak sama když jsem najížděla v dubnu 2011, na změnu svého životního stylu o které vím, že se mě dotýká po zbytek mého života, najela jsem na tak sestavený jídelníček, aby byl vyvážený, zdravý, abych ho byla schopna trvale = celoživotně dodržovat, vedl k postupným váhovým úbytkům, což je mi daří.

U hubnutí je důležité odhazovat nejen kila, ale udržet si i dobrou psychiku a nervy pod kontrolou.Každé hubnutí začíná od hlavy, není to hurá bezhlavá akce.

Podle mě není "frajeřina" drsně ze sebe servat kila stylem jednotvárné stravy nebo nejedením.To žádný člověk nevydrží věčně a po shození kil, když začne jíst, většinou se dostaví jo jo efekt a kila letí směr nahoru a většinou i s úroky.

stirecek*
hodnocení

0x
Ovesné vločky - vhodný zdroj minerálů, vitamínů, nenasycenych mastných kyselin, zdroj bilkovin sacharidu, taky vlákniny a esenciální aminokyseliny. Díky složení "dlouhých" sacharidů jsou vhodným doplňkem při sportovní činnosti, vyhledávají je tedy sportovci, ale i při dietě jsou vhodné, samozřejmě v rozumném množství.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]