Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naroste stolička znovu?

Od: ela0* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, kýve se mi stolička. Naroste mi další když si ji vytrhnu?Je mi 13 let.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

A je to opravdu stolička? - ta znovu nenaroste...

Ale aby se stolička jen tak "kývala" není obvyklé - zajdi si k zubaři, koukne a poradí či vyřeší - taky by tomohl být závažný problém dásní...

itan71*
hodnocení

0x

Když se hýbe je stejně pozdě bude muset jít ven a ve 13letech je to běžné a je to mlíčnák takže naroste.

claire*
hodnocení

0x

To záleží na tom, jestli to je mléčná nebo už nová stolička. Mléčná časem vypadne každému (moje maminka měla poslední mléčnou stoličku ještě na střední škole), takže se neboj, naroste nová ;)

Pokud to ale už je nový zub, běž rychle k zubnímu lékaři.

itan71*

@claire můj otec měl mlíčnáky ještě v padesáti

gumidek*
hodnocení

0x

Běž k zubaři a neboj se. Zuby jsou to nejcenější, co máme. Vím o čem mluvím. Můj otec už má jen umělé a nepřeji to nikomu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]