Veprova pecene na kamen

Od: Datum: 17.11.12 12:38 odpovědí: 2 změna: 17.11.12 12:59

Co je to "Veprova pecene na kamen"? Mam to doma koupeny z Alberta a nevim jak to udelat.

Co znamena to "na kamen"? A jaky je rozdil mezi timhle a normalni veprovou peceni?

Diky


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 17.11.12 12:41
 
avatar

je to normální maso, jen tence nakrájené - extrémě libové. Je to kvůli tomu, že jej dáte na rožhavený kámen (žula) a uděláte to jakoby na grilu, ale je to kámen. Klidně jej hoďte na pánev, ale dělejte jej velmi krátce, ať není suché.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: kualalumpur*
Datum: 17.11.12 12:59
 

diky clayman.. jdu to hodit na tu panev

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.