Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek na mokrý vzhled vlasů?

Od: skye* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám po trvalé hrozně suché krepaté vlasy, co jen tak trčí do stran (mám mikádo). Smířila jsem se s tím, že to musím nechat odrůst a trvalá never more. Používám různé přípravky na poškozené vlasy, nejvíce mi pomáhá olej. Ale i tak po chvíli vlasy vypadají zase suché a krepaté. Máte někdo vyzkoušený nějaký přípravek na vlasy, který je třeba i tužící, ale nechá "mokrý" vzhled? Že vlasy vypadají skoro jako po umytí? Já nevím, gel, sprej, tužidlo...Ale zase něco, co hrozně nemastí vlasy, abych nevypadala jako santusák :)

Prosím ale jen to, co máte skutečně na sobě vyzkoušené...

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laybor*
hodnocení

0x

Prodává se normálně tužidlo s mokrým efektem , a pak ty vlasy taky tak vypadají - jako mokré -

askmenow*
hodnocení

0x

Pokud nemáš vlasy nějak jó poškozené, zkusila bych být tebou když budeš chtít vypadat dobře na vlasy nastříkat sprej, který je chrání před teplem (mám nějaký od Welly) a pak je na nízkou teplotu přežehlit žehličkou na vlasy. Když se uhladí krepatost (pokud tedy nechceš dále mít vlasy nakrepacené), udělá to hodně. Zkus třeba poprosit kamarádky, zda by ti nějaká žehličku nepůjčila, abys to vyzkoušela před tím, než by sis ji pořizovala. Mě to funguje (ale trvalou jsem neměla, krepatá od přirody ;)).

Jinak když jsem se snažila uhlazovat si vlasy, aby působily hladčeji, jen pomocí přípravků z drogerky, asi nejvíce se mi osvědčilo takové mléko na uhlazování vlasů. Bylo od Loreálu ve světle modré neprůhledné lahvičce se stříbrným víčkem, bohužel nevím, jak se přesně jmenovalo. Dávalo se na vlhké vlasy (dávala jsem to jen na ty vrchní), ročesalo se to, neoplachovalo. Byly pak jakoby uhlazenější. nevypadaly vyloženě mokře, ale prostě tak nějak jemněji.

skye*
hodnocení

Vlasy mám hodně poškozené tou trvalou, jinak jsem si před tím léte vlasy žehlila, takže žehličku mám. Zkusila jsem vlasy přežehlit už před nějakou dobou a měla jsem pocit, že mi upadnou, jak jsou spálené. Takže to určitě ne.

Nejde mi ani tak o řešení té krepatosti, ale toho suchého a "tvrdého" vzhledu, jak mi ty vlasy trčí do stran.

askmenow*

No, to suché trčení do stran vlastně taky považuji za krapatost. Myslím, že to mléko by mohlo pomoci. Ale mokrý vzhled to nebude - mokrý vzhled dělají gely na mokrý vzhled. ty ale nijak extra neuhlazují, prostě vlasy vypadají mokře... Na dlouhé se to podle mě nehodí, spíš to nosí kluci, když si dělají takové ty záměrně rozcuchané účesy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]