Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příliš krátké šaty?

Od: nondra odpovědí: 24 změna:

Ahoj, dostala jsem od babičky šaty, přijdou mi vážně krásné, ale ségra si myslí, že jsou příliš krátké a prý je to nevhodné, navíc s mýma nohama. Nerada bych působila lacině, tak prosím o radu, zda jsou opravdu moc krátké..nechci vypadat jak buřt a ještě lehce.

Příliš krátké šaty?

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucimera*
hodnocení

2x

Co se týče mě, ani trochu mi to nepřipadá jako šaty, spíš jako delší halenka.

Nohy máte pěkné, to bych zas nesváděla jenom na nohy, ale podle mě to prostě nejsou šaty. Nebo alespoň bych je jako šaty nenosila. Můžete je zkombinovat třeba s džínami, legínami anebo když na to přijde, tak i sukní. Ale jako šaty mi to absolutně nepřipadá.

dzordz*

Souhlasím. Bez "spodku" to je tak po bytě s přítelem, ven teda moc ne.

martinaa*
hodnocení

2x

Řekla bych, že ségra jednoduše závidí:)

Nohy máš pěkné, šaty jsou také moc pěkné, nápadité, máte odvahu a vypadá to v záplavě riflí a tenisek moc pěkně.

Ale vyměnila bych boty za světlé, hnědé se k tomu moc nehodí. Béžové, bílé...

hodnocení

2x

Nohy pěkné, šaty pěkné. Nelíbí se mi šátek s divnou krajkou a barva saka. Tahle kombinace vypadá jako cukrdle. V kombinaci s jiným oblečením a jinou obuví bude všechno (a možná i ten šátek) vypadat pěkně.

naihonn*

To je pravda, ta krajka v tom víc evokuje noční košili, bez ní to už tak asi vypadat nebude. Ovšem i potom to asi nebude třeba řešit dřív, než přijdou zase trochu větší tepla, v tomhle by se asi jinak dalo dobře omrznout. *smich*

ladaadal*
hodnocení

1x

Šaty nejsou špatný, ale navozujou pocit počátku těhotenství. Nohy máš pěkný, proto nevím, proč je hyzdíš kozačkama, vypadá to jak když jde selka v holinách z kravína. Na pěkný nohy patřej pěkný střevíčky, jak už tydy někdo psal.

pt®
hodnocení

1x

"mondra", není to náhodou po babičce kombiné? - pt

aneta311*
hodnocení

1x

Dobrý den,

já bych si k šatům vzala legíny a bylo by po problému :) ... Samotné šaty jsou moc krátké.

hoummy*
hodnocení

0x

Nohy pěkné, snad bych zvolil tmavší a jiné boty.

kudrlinka

Botky bych slečně doporučila světlé, téměř krémové, s těmi tmavými se nohy od kolenou ztrácejí;)

hodnocení

0x

Dobrý den, Mondra. Je mi líto, ale mám obavu, že takto ustrojenou, bych Vás zařadila do společnosti, vystupujících u nás v Cirkuse, který parkuje u Tesca. Jen můj názor.

kareljeden
hodnocení

0x

No...v tomto poradí nejlépe dámy,protože pro mne,jako pro chlapa, jste v tomto k "sežrání". ;) Heleďte,pokud jste na té fotografii Vy,tak Vám bude slušet všechno...i třeba nic...;)

dery*
hodnocení

0x

Nohy klidně ukazujte, nemáte se za co stydět (a to nejsem chlap, ale ženská, co vám je závidí :) ).

Pokud se cítíte moc "nahá", nenoste punčochy, ale třeba legíny, které jsou pod kratičké šaty dnes hodně moderní.

frafra

k jake prilzitosti si je chcete oblect? ...saticky jsou hodne kratke, ale lacine to nevypada...nohy mate krasne, takze je co ukazovat, ja bych se toho nebala ...

hodnocení

0x

Nebud blba a nerid se tim , ze bys mela vypadat jak naka ku...! Neni pravda , kazdy chlop uzna ze nevypadas ani jako burt , ani nemas skarede nohy. A videl jsem hodne holek co meli jeste kratsi sukni , ze fukl vanek a kalhotky venku (kdyz je mela). Slusi ti to a neni duvod toto nenosit, kdyz jsi pekna.

hahanaj*
hodnocení

0x

krátké nejsou ,ale ty boty se k tomu opravdu nehodí

namyslenecek*
hodnocení

0x

Klidne by mohly byt kratsi :-D jinak myslim si, ze v tom vypadate skvele a je to tak akorat ;) a nohy mate taky pekne :)

hodnocení

0x

nondra, všimla jste si, že žádná z žen, kterou fotografují nebe ta, která chce vypadat dobře, si nuikdy nestoupne takhle? Nikdy! *hej* Více se narovnejte a jednu nohu dejte více dopředu, jakoby mírně vykročte a dejte kolena více k sobě. Nohy máte pěkné, ale blbě stojíte. Navíc ty kozačka táhnou lýtka do stran a tak to vypadá skoro nehezky. *jasne*Délka šatů je dobrá!

nondra
hodnocení

Děkuji za názor, šlo mi spíše o délku šatů než o vytváření nějaký postojů, protože když jdu, tak taky nepozuju, takže nohy vypadaj tak nějak takhle ;)

nondra
hodnocení

Díky všem za názory, když já mám takový komplex z nohou, že mi přijde vždycky lepší narvat se do kozaček, protože mi přijde, že opticky nohy zeštíhlují ;)

Máte nožky pěkné. Ale pro případný pocit, že je potřebujete opticky zeštíhlet, nenoste holiny, ale lehoučké střevíčky. Čím méně je na botě materiálu, tím lehčeji celá noha vypadá. Menší podpatek je velmi vhodný. Ona pak i chůze ve střevíčkách vypadá jinak - dobře.

itan71*
hodnocení

0x

Ty boty jak píši ostatní to zn. nožky ukázat, mě osobně se tam nezamlouvá to růžové sáčko vyměnil bych to za jiný doplněk a nohy dobrý není se zaco stydět

Jak píše Laďa mě to taky připadá jako těhotenské tak by snad bylo doplnit nějaký pásek na volno který to trochu stáhne

innkas*
hodnocení

0x

Záleží na okolnostech, na rodinou oslavu nevím, ale do společnosti (ples a pod) správně nemá být sukně kratší než 10 cm nad kolena, na plesech občas vidím děvčata i v šatičkách, co stěží zkryjí kalhotky ( nic se nmá přehánět). Šátek vynech a přidej legíny a hezké střevíčky. Nožky máš hezké, kozačky nech na zimu.

hodnocení

0x

Co se nohou týká, není z nich moc vidět. Ale určitě by bez těch holínek vypadaly mnohem líp (soudě podle horní části). Šatům nerozumím, takže to berte s rezervou, ale spíš mi to připadá jako pěkná noční košile.

doplněno 16.10.12 13:22:

Nechápu, proč byste si měla připadat jako buřt. Vaší postavu by Vám mohla kdekterá ženská závidět. Bez ohledu na to, co máte zrovna na sobě .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]