Kure na paprice bez smetany?

Od: Datum: 05.10.12 13:07 odpovědí: 9 změna: 06.10.12 13:21

Ahoj, chtela bych udelat kuře na paprice bude velky problem ze tam nebude smetana?


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: hahanaj*
Datum: 05.10.12 13:12
 

no bude to spíš jako guláš - tak místo smetany dejte mléko a kousek másla

 
Datum: 05.10.12 13:14
 
avatar

Já ho dělám kuře na paprice se smetanou. Pokud nedáte smetanu, tak to bude něco jako kuře v guláši. Záleží na vás, jak se rozhodnete ho udělat.

 
Od: ron*
Datum: 05.10.12 13:16
 

Dobrý den.

Určitě to bude k jídlu, jen to nebude klasické kuře na paprice. Dochutila bych ho jako guláš. Nebo můžete zkusit smetanu nahradit mlékem a hustější zákletkou.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: polinek*
Datum: 05.10.12 13:22
 

je to úplně jedno,,někdo to nejí vůbec se smetanou,,já jsem dávala zakysanou a jak není tak se nic neděje.

 
Datum: 05.10.12 13:24
 
avatar

Kuře na paprice bez kelímku sladké smetany nebude kuřetem na paprice. Jak už kuchařky psaly. Opravdu bych si raději pro tu smetanu došla. Já používám celý kelímek sladké. Právě mi také chybí jedna ingredience do vaření, tak se chystám osedlat motorku a zajet si do sousední vsi. U nás prodejna není!:(

Určitě to máte jednodušší, zajděte do nejbližšího krámu a hotovo. Nebo zazvoňte na sousedky, smetanu si půjčte s tím, že zítra vrátíte.

Kuře budete mít brzy pěkně měkké, ale já raději dělám "papriku" za slepice. Musí se sice vařit déle, ale je z ní krásný silný vývar, který dá pokrmu dobrou chuť. To z kuřete neuděláte, je příliš mladé a vývar není silný, jako ze slepice. Jaga.

Ohodnoceno: 2x
 
Od: polinek*
Datum: 05.10.12 13:50
 

Babojago,,jenže dnes nekoupíte žlutou slepici a já bych zase volila kuře.Slepice je tuhá a roste v puse. To není jako dřív.A já mám opravdu raději bez té smetany. A jestli to napíše nějaká kuchřka,tak napsala svůj názor a recet a já mám zase svůj. Ne vždy musím podle někoho vařit. já si vařím podle toho jak mi to chutná ... Jen tak...každý třeba ani nemůže tu smetanu ..Má matka ještě kdysi nedávala nikdy smetanu.

doplněno 05.10.12 13:56:

jo ještě toto ,,mi pávě chutná ta plná chuť , ne již ředěná smetanou,ale sním i to,,,ale jako guláš to není ,nejsou tam ingrediece do gulášu...my dáváme do gulášu pariky a pod... rajčata

 
Datum: 05.10.12 16:32
 
avatar

No a když k tomu, jak to píšete, přidáte nakrájené papriky, tak to bude skoro perkelt :D

Ohodnoceno: 3x
 
Od: polinek*
Datum: 05.10.12 21:15
 

já si dělám co mi chutná a ne co někdo mi dává,že to tam musí být,nevím proč se smějete ,nic mi tady nepřipadá až k smíchu. A kdo neumí vařit, ať vaří podle knih. Já jedině podle knihy peču vánoční cukroví ,protože to zapomenu jednou za rok ...

doplněno 05.10.12 21:17:

proč tady někdo tak rád rýpe.

 
Od: polenosisinka
Datum: 06.10.12 13:21
 

Problém to nebude, když tam nedáte smetanu. Jenom už to nebude to pravé kuře na paprice. Uvařené dobře dochuťte a určitě si pochutnáte. ;)

Kuře se dá připravit na mnoho způsobů. Kuře na paprice je ale kuře na paprice. Přidáním krájené papriky a rajčat je to kuřecí perkelt, připravený se smetanou, nebo bez. Nahlédnutím do kuchařky nic nekazíte.*cteni*

 

 

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.