Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s klukem - málo sexu

Od: samm* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,mám problém,už skoro čtyři roky chodím s klukem,a tak dva roky skoro se mnou nespí.(1xměsíc a půl).Začala jsem ho podvádět před 2 měsíci.Zjistila jsem,že mě taky podvedl,ale už je to déle.Nevím co teď

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

co teď? jděte si každý po svém. uleví se oběma. . . možná že i čtyřem!

hodnocení

2x

Dobrý den. Když se navzájem podvádíte, pak takový vztah nemá žádnou cenu přece. Rozchod je jediné řešení. Lepení vztahu za takových podmínek by nemělo smysl. Co je rozbité, to se dá sice často opravit, ale již to nikdy nefunguje tak, jak má.

hodnocení

1x

Myslím, že už jste spolu pouze ze zvyku (nebo z nudy?) a Váš vztah už je vyhořelý, že už si vzájemně nemáte co dát. Rozchod je jediné rozumné řešení.

martinaa*
hodnocení

1x

Pokud se ve vztahu oba podvádějí, nemá to dle mne smysl. Možná jsem zastaralá, ale stále věřím na jakousi věrnost a takovýto "volný" vztah je o ničem.

mike32*
hodnocení

0x

Začala jste ho podvádět proč? Tím jste Váš vztah vlastně ukončila, tak co ještě chcete řešit?

itan71*

@mike PROČ? Když je chuť a není její chlap po ruce tak jde jinam obzvlášť když tak často spolu spí

mike32*

Pokud vztah za něco stojí, tak problémy jakéhokoliv typu, samozřejmě i ty sexuální, řeším se svým přítelem/přítelkyní a nezačnu ho/jí hned podvádět ... vše je o komunikaci ... nemyslíte? Nebo je podle Vás správné řešit problémy s partnerem či partnerkou nevěrou?!

psyche*
hodnocení

0x

Pokud vztah nefunguje jak má, a do toho sex patří,tak nemá smysl ho udržovat a setrvávat v něm.Najděte si každý jiného partnera.Budete šťastnější oba.Nesoulad v sexu narušuje vztah.

samm*
hodnocení

Zkoušela jsem to řešit s přítelem,ale uběhl další rok a prostě už jsem to nezvládla,a kdybych to neudělala nepřišla bych na jeho nevěru, i když mě to neomlouvá

hodnocení

0x

O čem vlastně uvažujete a jakou radu chcete? Podvádí on Vás, podvádíte Vy jeho. Takový vztah nevztah nemá vůbec žádnou cenu. Rozejděte se a najděte si každý partnera/partnerku, se kterými budete oba spokojeni.

Ale vy jste si je vlastně už našli, tak není opravdu co řešit. Jen otázka: Proč jste vlastně až doposud byli spolu? Jaga.

patriktorri*
hodnocení

0x
S tím rozchodem pomalu. Vůbec nepíšete, jak to mezi vámi funguje mimo sexuální oblast. Samozřejmě, že vztah bez sexu není plnohodnotný, ale zase se nedá říct, že vztah a sex jsou jedno. Dáváte málo informací na to, aby Vám někdo mohl poradit. Vždycky se najdou lidé, kteří při zaslechnutí slova nevěra mávají červeným praporem a křičí "rozchod!", ale pro jiného to nemusí znamenat tak závažnou překážku. Zvlášť, když to dělají oba.
.
Klíčovou otázkou jako vždy je: milujtete ho a potřebujete? Miluje a potřebuje on Vás? Pečlivě to uvažte. Pokud byste mohla poctivě odpovědět, že ano, dá se vyřešit a překonat skoro cokoliv. V opačném případě bude třeba rozchod co nejvíce uspíšit a přemýšlet o tom jak to udělat, aby to bolelo co nejméně.
mike32*

Patriku máte pravdu, že okolo sebe znám případy kdy holka podváděla kluka s kterým byla už nějaký ten rok a po provalení nevěry ji nejdříve přitel kopl někam a po několika měsících ji vzal zpět a vzal si ji ... porodila krásnou holčičku ... po několika letech ho podvedla znovu a s holčičkou mu utekla se svým milencem ... a pak ... po několika měsících ... ji vzal opět zpět ...

To nebyla žádná pohádka vážení ... ale naprosto reálný příběh ze života ... ten první s kým toho kluka podvedla jsem byl totiž já ... bohužel ...

Někdo na to má žaludek a někdo zase ne ...

doplněno 06.10.12 13:10:

Jo abych nezapoměl ... po několika letech ho podvedla znovu, ale to se zatím nedozvěděl a nebo se to už ani nechce dozvědět ...

Z těch nervů se svojí "manželkou" dostal žaludeční vředy a zůstává s ní jen kvůli té krásné holčičce ... je mi ho líto ...nevědomost je někdy krásná věc ...

itan71*
hodnocení

0x

samm když o něj nechceš přijít tak si to rozdejte všichni spolu *pusa*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]