Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na vlasy?

Od: mag* odpovědí: 2 změna:
Rostou od temeni hlavy dopředu a už rok je češu dozadu,nosím čelenky a stale mají tendenci padat do obličeje.Mám husté a tvrde,težké vlasy,mikádo a opravdu je to opruz.Je nějaký přípravek,který zmení růst vlasů,tak,abych mohla nosit rozpuštěné vlasy?Nejdou mé ani rozdělit napul,na prdel jak se říká.Prosím poraďte nějaký fígl.D.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

6x

Odpovím ti tak, jak jsi ty odpověděl/a uživatelce Lucinkaa na otázku o akné:

DEJ SI PYTEL NA HLAVU A RADŠI NEVYLÉZEJ VEN. KDO SE NA TO MÁ KOUKAT?!

(akorát že já to mám bez chyb :-P) Jiným poradíš takhle a sám/sama chceš poradit?

drejdl*
hodnocení

1x

Tak na tohle Vám žádný fígl nepomůže. Máte vlasové cibulky nakloněné dopředu, tudíž vlasy mají tendenci směřovat také dopředu. Změnit směr lze jen některým vlasovým fixatérem, v krajním případě lakem. Mimochodem, Vaše husté, tvrdé, těžké vlasy Vám jistě spousta žen závidí;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]