Můžete mi někdo prosím poradit, jak odstranit např. špatně nalepený tip, příp. se mi párkrát stalo, že po týdnu se mi tip z jedné strany odchlípne-praskne. Vždycky ho odpiluji, ale myslím, že časté pilování je nešetrné, protože znovu musím lehce opilovat už nedávno pilovaný přírodní nehet. Jak funguje a jak se pracuje s tekutinou "tip off" apod.? Díky za radu.
Ahojky,nechápu co myslíš tím že se ti odchlípne-praskne...bud se odchlíopne nebo praskne. Trochu nerozumím položené otázce.Ale v případě že se ti tip vždy po týdnu odchlípne-používáš špatné lepidlo,nebo dáváš málo lepidla-tak bych nejdřív napravila toto.Ale jestliže něco špatně nalepíš,tak odstranit jinak než pilováním jde jen dlouhou cestou a to odlakovačem S ACETONEM-prodává se takový ten s houbičkou uvnitř...tak tam s tim nehtem nějakou dobu vrť...10min. Jiná možnost už není,možna ředidlo
ala*
Ahojky, špatně jsem to vyjádřila, pomlčka znamenala nebo a je docela možné, že lepidlo nemám příliš kvalitní. Je to poslední věc ze sady, vše ostatní už mám dokoupeno samostatně. Zkusím koupit nové. Myslím, že ho dávám tak akorát. Ale prostě se stane, že bych potřebovala nalepený tip odstranit. Přiznám se bez mučení, že se mi zpočátku podařilo i křivé nalepení, takže pilník a ... Ptala jsem se ale proto, že jsem viděla v některém nailovém obchodě "Regenerační odstraňovač umělých nehtů, hedvábí a vteřinových lepidel s vitamínem E", tak mě zajímalo, jestli se to dá použít pro uvedený účel (viz. můj mail dříve). Každopádně ti moc díky za odpověď!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.