Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreativní tvorba - vaše tipy

Od: banan* odpovědí: 8 změna:

Dobrý podvečer :)

jelikož se blíží podzim a sychravé večery, chtěla jsem se Vás zeptat, znáte něaké dobré stránky s kreativními nápady, co dělat, vyrábět, kutit, za dlouhých podzimních večerů? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Za krátkých podzimních (hezkých) dnů jděte fotografovat...

A za dlouhých zimních večerů můžete fotografie vyvolávat (ať již klasickou cestou, nebo z RAW formátu). Zabere to také hodně času...a tvůrčí činnost to podle mne je:)

doplněno 03.10.12 10:05:

Pravý podzim sice teprve ještě přijde..ale i tak se pomalu fotit dá:

Kreativní tvorba - vaše tipy

ohneta*
hodnocení

0x

Dobrý večer, kamarádka z práce vždy v tomto období dlabe dýně a vyrábí zvířátka z kaštanů.

hahanaj*
hodnocení

0x

nevím na co se chceš zaměřit na netu je toho spousta jen si vybrat google.cz/...

polinek*
hodnocení

0x

No,,třeba si uháčkovat na vánoční stromeček nějaké zvonečky a jiné pěkné ozdůbky. Sbírat šišky a udělat věnečky pak na dveře..nebo stůl.

Uháčkovat ze zbytku deku ,,myslím pačvor tak nějak..

Teď jak padá listí jdou krásně utočit z listí růže i na hroby,takového,co má 3 špičky. Mám je ještě od loňska.

doplněno 02.10.12 19:37:

je to ale tmavé

doplněno 02.10.12 19:41:

vyšít vánoční ubrus ,nebo prostírání...stačí jen přes prostředek pás se vzorem.

Kreativní tvorba - vaše tipy #2

milamala
hodnocení

0x

Tady je pékná sbírka návodů na tvoření: mujplan.cz/...*frajer*

sargo*
hodnocení

0x

Kouknu na Fler a opisuju *tanec*

mag*
hodnocení

0x
Tady.Líbí se mi že mají i šablony k vytisknutí. www.domaci-napady.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]