Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menopauza,jak na ni?

Od: ruze® odpovědí: 12 změna:

Ahojky zralejší děvčata! Nemáte někdo osobní zkušenost s přípravkem ,,GS - Merilin Harmony,,? Má cenu si jej koupit nebo to jsou jen vyhozené peníze?Dík za odpověď.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Trálalalá, mám to za sebou...! *ua*

Každý člověk je v něčem jiný, než ten druhý. Moje mamka toto období prožívala velice intenzívně, byla podrážděná, často ji bolela hlava, bylo jí nevolno, trpěla návaly horka, každou chvíli zrudla jak sovětský prapor... Trvalo to dost dlouho.

Čekala jsem, co bude se mnou. A nebylo vůbec nic. Ani návaly, ani podrážděnost, ani horko, ani bolesti hlavy. Prostě to přišlo plíživě jako podzim do Krkonoš a stejně tak to odešlo. Nejsme prostě všechny stejné, ale opravdu jsem neměla žádné jiné příznaky, než ukončení periody. Což bylo prima.

Přesto, že nemám zkušenosti, brala bych na milost asi opravdu jen bylinkové čaje. je to přírodní léčba a je to lepší, než polykat nějakou chemii. Projít si tím musí každá žena zrakého věku, co se dá dělat. A ty léky GS jsou opravdu vyhozené peníze. Manžel má zkušenosti s velice "proslulým" GS Condro a bylo to doslova na nic. Hlavně, že v televizi v reklamách pan Donutil poskakuje jako kůzle. NENÍ TO PRAVDA! Jaga.

hodnocení

2x

Moje kolegyně měla sestru ženským lékařem. Nosila nalepené náplasti mnoho let. ;) Nepadaly jí vlasy, netloustla, neměla návaly ani výkyvy nálad.

salvejka
hodnocení

0x

Ahojky ruze, zkuste babskou radu. Nejsem sice tato kategorie, ale kamarádka hovořila o kolegyni, která baští naklíčenou vojtěšku dá se koupit třeba v Albertu cena do 30,- Kč. Dotáhla to k dokonalosti Šalvějovými bonbony z DMka cena 19,-, prý je vše Ok . Tak můžete vyzkoušet.

Bonbony jsou super i bez menopauzy.

verona1963*
hodnocení

0x

ahojky jelikož jsem už v tomto stadiu, mě žádné léky z lékárny nepomohli a to jsem jich vyzjoušela několik,pila jsem i šalvějový čaj abych neměla návaly a nepotila se.ale také nic moc .Nakonec jsem zkončila u své lékařky a beru horm,injekce už třetí rok a jsem naprosto spokojená

mija*
hodnocení

0x

Do toho přípravku bych asi nešla,neni to moje zkušenost ale kolegyně v práci toho zbaštila za tisíce a nepomohlo.Já ten problém "dám v létech" řešila u gynekologa a psál mi hormonální náplastí...jednou za týden je nalepíš na kůži a je za pár měsícu po problémech.Tablety a injekce jsem nechtěla brát,tohle se mi zdalo pro mne vyhovujíci.

vvv*
hodnocení

0x

Mně na to napsala gynekoložka Minapent, je to prakticky jen bylinné, tak jsem myslela, že to bude k ničemu, ale zafungovalo to výborně, doporučuju.

Sice nejsem dáma v letech ale můžu doporučit čaj z Kotvičníku. Internet ho propaguje jako afrodiziakum, ale jeho vliv na sexuální výkonnost je důsledkem toho že zvedá hladinu hormonů v těle. Tím pádem funguje ve všech směrech jako hormonální náplasti ovšem za zlomek jejich ceny. Jediná jeho nevýhoda je v tom, že se musí pít pravidelně a je třeba ho připravit jako nálev - půl hodinky povařit. Zalitý jako čaj nemá tu správnou sílu. Pro ženy se uvádí dávka 2gramy na den takže 50g krabička od Miloty za 40 korun je skoro na měsíc. Pokud ovšem nebudete vařit denně nálev i pro manžela aby vám mohl dělat v posteli pomyšlení ;)
Nevěřil jsem moc reklamě ale jeho účinky na panské problémy můžu potvrdit.
hodnocení

Zajímavý nápad,ještě jsem o něm neslyšela,kde se prosím ten čaj kupuje?Děkuji!

Nejlevnější kotvičník se dá sehnat přes Aukro. Sežene se i v lékárnách ale dráž. Dámy z Okolí ostravy můžou využít podnikovou prodejnu firmy Milota.Ostatní sí mohou nechat poslat čaj přímo z e.shopu té firmy ale tam je dost problém v ceně poštovného které firma nastavila dost nešťastně takže se vyplatí jen velkoodběratelům. Nebo někomu, kdo sí vybere z jejich nabídky víc čajů. Stojí za to se na jeich web podívat. Každopádně stojí za to se podívat na víc míst protože Kotvičník je momentálně v módě a někteří prodejci na to hřeší takže se 100g dá koupit za 80kč ale taky za 400.-

marta122
hodnocení

0x

Ahoj, s tímto přpravkem bohužel žádnou zkušenost nemám. Já užívala Arginmax pro ženy a byla jsem s ním hodně spokojená. Díky němu mě přestaly trápit návaly horka a noční pocení a celkově jsem se cítila mnohem lépe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]