Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moc prosím o radu koupila jsem si sadu na gelové nehty ze začátku bylo vše ok ale teď se mi z ničeho nic odlupují po bokách a od kůžičky ale na ní ten gel nemám a moc nedrží přitom postup mám stejný mohlo se stát že častým otevíráním se nějak znehodnotil gel nebo v čem si myslíte že je chyba?
Gelové nehty se odlupují od kůžičky při dotažení gelu moc blízko. V návodu je většinou uvedeno mm od kůžičky, pokud jste zvyklá do potahovat těsně na kůžičku musíte ho tak po 1-2 dnech jemně zpilovat právě kolem kůžičky, boků a doplnit tenkou vrstvou, tím předejdete odlupování. při tvoření nehtů je důležité své nehty obrousit, omýt a pořádně odmastit (lahvička - primer) pokud se vám hodně mastí vlasy je třeba dělat nehty po jednom a odmastit všechny a před tvořením ještě jednou každý nehet. Pokud děláte nehty s tzv. TIPem a loupou se vyzkoušejte nehty pomocí šablony. Drží líp, člověk si na ně rychleji zvykne, lepidlo vám neničí vlastní nehet a jsou odolnější a lehčí. Navíc vypadají přirozeněji, pokud jste z okolí Ostravy, můžu vám ukázat jak na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.