Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příznaky těhotenství

Od: majla odpovědí: 3 změna:

Ahoj holky,

nevíte co znamená to že jsem jeden měsíc uplně vynechala menstruaci a další měsíc jsem jí měla velice slabou?

Ještě k tomu potřebuji snad každých 15 minut čůrat. dělala jsem si ale testy 2 a oba byli negativní. Myslíte že mohu být těhotná?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To si nemyslíme,jelikož to nevíme:DMěla by Jste urychleně navštívit gynekologa,ten Vám odpoví na 100%.Můžete mít zánět močového měchýře,či zánět ledvin,a s tím není radno si zahrávat!

majla
hodnocení

Dekuji..

no snad to nebude nic vážného.. nejlepší bi bylo to těhotenství :-D

Ahoj Majlo. Spolehlivě by Vám odpověděl jen gynekolog. Ale dle toho, co píšete, dva testy byly negativní, se domnívám, že o těhotenství nejde. To, že chodíte často na malou, může být následek prochladnutí, či potíže s močovým měchýřem. Ačkoliv byste si přála těhotná zjevně být, může to být i psychického původu. Tolik se na to soustředíte, že se pozorujete a hledáte příznaky, které by Vás přesvědčily o tom, že můžete těhotná být. I vynechaná menstr. může mít vícero příčin a nemusí souviset s těhotenstvím. Vím, že byste asi chtěla slyšet, že pravděpodobně těhotná jste, ale já bych řekla, že ne. Pokud se snažíte o mimčo, buďte v psychické pohodě, nekontrolujte se tolik a buďte trpělivá, však ono se to povede, nebojte se. A většinou tehdy, když o to člověk tolik neusiluje a nesoustředí se na to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]