Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem
Chtěla bych od vás poradit s výběrem... Sháním dámské termo tílko, představuji si něco, co nebude při běžném nošení vidět pod tričkem. V termo prádle se neorientuji, takže bych vás chtěla poprosit o tip na nějakou osvědčenou značku či přímo konkrétní tílko, pokud jste někdo třeba na nějaké již narazil Cenově max. do 1000Kč.
a účel použití? na běžné nošení vám má být jak prospěšné?
doplněno 01.10.12 21:52:pokud v tom hodláte jen běžně chodit, nemůže triko držet teplo. to teplo si musíte vytvořit. pohybem. dobré jsou výrobky z merina. například redram. nicméně tílko bude problém...
Já se jen - pro upřesnění zeptám - sháníš něco, co není vidět pod tričkem (takže ideálně na ´ramínka´) a přitom je na tělo teplo? Pokud chápu otázku správně, pak musím říct, že nic takového neexistuje - tílko (triko, nátělník - ať se tomu říká jakkoli), funguje jen na těch částech těla, na nichž je oblečeno...
Jinak - výbornou zkušenost (pokud jde o spodní vrstvu) mám s merinem - lepší, než s moirou (i když ta je taky dobrá)... A myslím, že na značce až tak nesejde (i když varuju před IceBreaker, úplet se při poškození párá - u jiných značek jsem na oka nenarazil), trika se dají koupit už tak od 700,- (v akci i méně). Důležité je si triko pořádně vyzkoušet, pokud je volné nebo se řasí, nefunguje...
doplněno 05.10.12 20:49: Jo - dělají se i trika bez rukávů... Různé střihy...
Koukni na netu, najdi si prodejce nedaleko a jdi si triko vyzkoušet (nebo nakup přes net a případně do 14 dnů vrať)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.