Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dámské termo tílko

Od: jerrysek* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den všem :)

Chtěla bych od vás poradit s výběrem... Sháním dámské termo tílko, představuji si něco, co nebude při běžném nošení vidět pod tričkem. V termo prádle se neorientuji, takže bych vás chtěla poprosit o tip na nějakou osvědčenou značku či přímo konkrétní tílko, pokud jste někdo třeba na nějaké již narazil :) Cenově max. do 1000Kč.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

a účel použití? na běžné nošení vám má být jak prospěšné?

doplněno 01.10.12 21:52:

pokud v tom hodláte jen běžně chodit, nemůže triko držet teplo. to teplo si musíte vytvořit. pohybem. dobré jsou výrobky z merina. například redram. nicméně tílko bude problém...

jerrysek*
hodnocení

Pravda, zapomněla jsem napsat... Aby drželo teplo, pokud možno :D Mám zkušenost se značkou Moira, ta tento požadavek splňovala. Bohužel to nebylo tílko, ale triko s dlouhým rukávem. Každopádně třeba někdo poradí jinou značku, se kterou má dobrou zkušenost :)

rosse

draps.cz/... J8 tílko mám a jsem velmi spokojená :)

jerrysek*
hodnocení

To nevypadá špatně :) Díky :)

mowla*
hodnocení

0x

Já se jen - pro upřesnění zeptám - sháníš něco, co není vidět pod tričkem (takže ideálně na ´ramínka´) a přitom je na tělo teplo? ;) Pokud chápu otázku správně, pak musím říct, že nic takového neexistuje - tílko (triko, nátělník - ať se tomu říká jakkoli), funguje jen na těch částech těla, na nichž je oblečeno...

Jinak - výbornou zkušenost (pokud jde o spodní vrstvu) mám s merinem - lepší, než s moirou (i když ta je taky dobrá)... A myslím, že na značce až tak nesejde (i když varuju před IceBreaker, úplet se při poškození párá - u jiných značek jsem na oka nenarazil), trika se dají koupit už tak od 700,- (v akci i méně). Důležité je si triko pořádně vyzkoušet, pokud je volné nebo se řasí, nefunguje...

doplněno 05.10.12 20:49:

Jo - dělají se i trika bez rukávů... Různé střihy... ;)

Koukni na netu, najdi si prodejce nedaleko a jdi si triko vyzkoušet (nebo nakup přes net a případně do 14 dnů vrať)...

jerrysek*
hodnocení

No takhle...já myslím, že by mi asi stačilo, kdyby mi natáhlo na záda :D Dlouhý triko mi prostě nestačí :D

itan71*
hodnocení

0x

Nebo si kupte ještě jedno a rukávy odpárejte popř. chlapa který Vás kdekoli rozžhaví

uska*

itan - asi jsi neviděl termoprádlo, kdyby jo, tak takovou ptákovinu z huby nevypustíš, pardon.

K dotazu - jsem spokojena s merinem.

itan71*

@uska z huby jsem to nevypustil ale z PC

hodnocení

0x

Así tuším po čem je sháňka...

Doporučím najít distributora zboží craft.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]