Nejste přihlášen/a.
ahoj!
začínám si dělávat účes, něco na styl elvise, jenže to vždy začíná držet až kvečeru a já bych to potřeboval, či spíš chtěl nosit i do školy - jenomže jakomile se ráno probudím, tak mám vlasy spíš jako kurt cobain po vystoupení..prostě hrozně to vypadá...na úmývání hlavy ráno nemám čas a tak prosím o radu nebo o nějáký trik, jak udržet vlasy přes noc nedknuté, nebo alespon ne tak moc poškozené!..moc děkuji za odpovedi a váš čas..
Říkat, že na umývání hlavy ráno nemáš čas je nesmysl. Pokud to nestíháš, můžeš vstát dřív. Je zcela normlní, že účes ráno potřebuje úpravu, často zcela nové vytvoření. Buď zvol účes, který je bezúpravový, nebo, pokud si chceš na hlavě vytvářet něco komplikovanějšího, počítej s tím, že to zabere nějaký čas.Už jen seřadit si priority... Taky se ráno nebudím nalíčená, a kdybych vstávala dvacet minut před odchodem, půjdu z domu buď be výrazných očí, nebo s prázdným žaludkem. No tak si přivstanu...
Silné lakování/gelování den předem nedoporučuji, na vlasech si akorá tak vytvoříš neestetický nános čehosi, takže účes možná bude efektní z dálky, ale z blízka fuj.
doplněno 01.10.12 21:55:Chlap v síťce na vlasy (viz rada náže)... noooo, už jsem potkala různé exoty, ale jít přespat k týpkovi, co by tohle vytáhl, by mě asi zabilo :D
Dobrý den, Shady. Je to jednoduché. Před spaním se normálně učesat a na spaní si vzít síťku na vlasy. To se používalo, už před lety. Pozor, před spaním na lak na vlasy, jak se zapotíte, tak lak různě vlasy zmačká a nepůjdou ráno učesat. Jen můj názor.
Kdysi si dámy nechávaly dělat účesy, které vytvořit trvalo řadu hodin a musely vydržet několik dní. (Ten, jehož součástí byla i klec s myškou, už asi z paměti nedostanu. ) Spaly potom na kanapíčkách s vysoko podepřenou hlavu, jen takovým tím kulatým nesmyslem podepřeným na temeni. Jak řešily kruhy pod očima už nám průvodkyně neříkala.
Ale musím tedy říci, že si umím poručit, v jaké poloze budu spát, a to tělo to vydrží - ale donutila mě až hodně bolavá záda, nevím, jestli dostatečnou vnitřní motivaci bude taková věc jako nepoškozený účes.
Nedávno jsem viděla ve filmu Gejša, že dívky, aby si nezničily v noci účes, spaly na malém dřevěném válečku... auuu... A já před lety, když jsem chtěla, abych ráno vypadala jako večer, tak jsem si nechala udělat trvalou... No myslím, že pro Vás je nejjednodušší si opravdu o pár minut dříve přivstat, jak už je doporučeno výše...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.