Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu nosit podpatky v 15ti?

Od: sukula odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

měřím 177 cm a hrozně se mi lbí potpatky. Je mi 15 a zatím jsem boty na podpatku nikdy nenosila, teď jsem ale jedny takové (asi 8 cm podpatek) dostala, hrozně se mi líbí, ale nevím jestli je při mé výšce můžu mosit... :( co si o tom myslíte? díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Klidně, i vysoké holky nosí podpatky, jen si k nim musíš najít ještě vysokého kluka... ;)

hahanaj*
hodnocení

0x

jistě ,proč bys nemohla - ale 8cm nebudou moc pohodlné - však uvidíš až to vyzkoušíš

hodnocení

0x

Samozřejmě, že boty na podpatku nosit můžeš. Jen se na nich musíš naučit chodit. Není nic směšnějšího než holka, která jde na podpatcích stejným stylem chůze jako v botaskách. Šťastné vykročení mezi Ženy...

askmenow*
hodnocení

0x

Určitě můžeš :)
Jen pozor, osm cm je dost, je lepší začít na nižších podpadcích. Spousta holek po chvíli, kdy se nožky unaví, chodí na vyšších podpatcích hrozně směšně, ani si to neuvědomuje. Chce to trénink, ale jak říkám, lepší je začít na nižších.

lucimera*
hodnocení

0x

Podpatky můžeš nosit v jakémkoli věku, dá se říct, samozřejmě s určitou mírou. Pochybuji, že jako šestiletá holka by sis vzala boty s 10cm podpatkem, ale v patnácti už se dá říct, že jsi žena, za chvíli taneční, takže já myslím, že je můžeš nosit určitě ;)

Podpatky jsou přeci ženské, naprosto ženské, a je to fakt pěkný, když jde holka a má podpatky :) Ale všeho s mírou, někdy si taky vezmi tenisky.

eruvie*
hodnocení

0x

Nosit je můžeš, je to jen na tobě - tebe kdyžtak budou bolet nohy - a k tvé výšce - aspoň ji to podtrhne, a neboj, kluci jsou vysocí :) Ať se ti v botkách hezky chodí.

hodnocení

0x

Klidně je nos, v patnácti je to ta nejlepší cesta k deformaci ještě rostoucí a formující se nohy, takže uvidíš, co tě bude čekat za pár let s kůstkami v noze. Nakonec, ortopedi chtějí také mít nějakou práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]