Zdravim,nemate nekdo nejaky osvedceny zpusob jak se zbavit lupu?Uz me to stve ,vyzkousel jsem snad vsechy sampony od head n shoulders az po nejaky humus z placenty,a nic nejak vyrazneji nepomohlo.prosim poradte. Ps:je mi 15 ,pokud to na to muze mit vlyv.pps:za rubriku se omlouvam,nicmene lepsi jsem nenasel.
Tátovi jsem jednou za čas dělávala zábal. Žloutek, ricinový olej, a loužička citronu. Nanést v pěšinkách, zabalit do igelitového sáčku a do ručníku. Na necelou hoďku. Je však možné, že ty máš jiný problém. Nějaký typ lupénky, kvasinky, mykozu. Když už jsi vyzkoušel několik šamponu, zastav se někdy ke kožnímu doktorovi a ukaž mu to.
Také používáme již dlouho Nizoral. Je sice drahý a koupí se jen v lékárně, ale funguje. Občas ho používám i preventivně. Hlavně vetřít do kůže a nechat působit. Potom dobře opláchnout.
Ano, ano, ano - Nizoral mám doma taky v zásobě. Nepoužívám ho pravidelně, ale když lupy začnou být nezvladatelné běžnými protilupími šampony, tak ho vytáhnu a zas je klid. Používám ho i na dceru se stejně dobrým výsledkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.