Nejste přihlášen/a.
Zvyšuje imunitu, obsahuje karoten, vitamín C, a další prospěšné látky, je to afrodiziakum. Je možné, že i lupenka se může při pravidelném užívání zlepšit, zkuste, určitě to neublíží, ale chce to pravidelně, účinky se projeví až po určité době, ne hned.
Na lupenku nepomůže ani toto, ani nějaká strava, ani nějaké potravinové doplňky. Lupenka je systémové onemocnění, zvrhlá imunita, kdy se obrací proti vlastnímu tělu. Všechno, co člověk sní a namaže s vědomím, že lupenku zlikviduje, je jen likvidováním projevů lupenky. Jestli se jí chcete zbavit, musíte najít lékaře, který dělá biologickou léčbu, obrnit se trpělivostí a vytrvat. Toto je jediný způsob. Věřte mi, trápím se s ní víc než 35 let, ale pro tuto léčbu jsem nevhodná.
neptal jste se, to už je několik měsíců na užívání snad zinku nebo čeho to? Dlouze jsem vám odpovádala ale najít to neumím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.