Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam ho ráda, ale bojim se mu to říct!

Od: vopicka* odpovědí: 2 změna:

ahoj

me bude 14 a Honzovi 17. Mám ho hrozně moc ráda, ale bojim se mu to říct, protože nechci stratit kamaráda. Párkrát už sem klukovi řekla, že ho mam rada a jemu to bylo jedno bojim se, že to tak bude i s Honzou. Snažim se nebejt moc vlezlá. Honza je docela znamej u lidí, který znam já, protože hodně foti. Je skoro na každej akci na, kterej jsem já. Kámošky semě snažej snim dat dohromady. Tahaj mě na ty akce, protože vi, že tam bude taky. Pak mě s nim nechaj o samotě, on je hrozně milej a hodnej a dobře si rozumime, takže si máme o čem povídat. Prosim poraďte mi co mam dělat mam mu to říct?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

4x

Jestli to tak cítíš, tak mu to řekni. Víš kolik kluků by si přálo, aby jim to holka řekla. A třeba on to samé cítí k tobě a bojí se ti to říct, aby nepřišel o kamarádku.

girl214*
hodnocení

2x

Snaž se působit nenuceně,ale zas to musí vypadat,že ti není volný.Je dobře,že tě tam 'tahaj' na ty akce,ale pozor,abyste se nestaly jenom uječenýma puberťačkama,co mu budou k smíchu.

Udělej první krok,třeba na to právě čeká.

Girl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]