Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už strašně dlouho mám takový problém. Už snad rok mě trápí svědění "tam dole", jelikož je mi teprve 15, tak se mi zrovna moc k doktorovi nechce. Byla jsem tam asi před měsícem, ale doktorka nic nezjistila, používala jsem asi 3 různé mastičky, lactacyd a vůbec nic mi nepomáhá, jsem z toho už zoufalá, jak mě to pořád otravuje. Tak nevíte někdo čím by to mohlo být? díky
U lékaře jste byla, takže po gynekologické stránce by jste měla být v pořádku. Nebylo by lepší zajít opět k lékaři? Svědění přetrvává asi rok, což je dlouhá doba. Svědí vás to více přes den, nebo v noci? Pokud v noci, tak by jste mohla mít hlísty. Tento problém měly jednou moje dcery, když ještě byly malé. Ty také dokáží potrápit "tam dole".
Tohle asi vyřeší jen doktor, jen mě napadlo - a neber to zle - jak často se "tam dole" umýváš? Zjistil jsem totiž, že existují lidé, kteří každodenní očistu neberou jako automatickou věc a klidně se vykoupou jednou za týden, což by mohl být taky důvod.
Myslím si, že problém je v tom holení. Jak nové chloupky dorůstají, hrozně to svědí. Vzpomínám si na porody, když mě oholili, mohla jsem se potom uškrábat, jak nepříjemně to svědilo. Přestaň se holit, aspoň na čas a uvidíš, zda se to zlepší. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.