Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat dobrou riflovinu

Od: itan71* odpovědí: 2 změna:

Vážení rádci, prosím o radu kde bych sehnal riflovou bundu třeba i starší v dobrém stavu.Jedná se mi o kvalitní poctivou riflovinu ne co se dá koupit za hadru u ťamanů.Může být i z bazaru mám to do práce,ovšem ne za tisíce jen v rozumné ceně a na chlapa NE na vyskákaného vrabce nebo maxi XXXXXXXXXLLLLLLLL.Prosím obchody z Pardubic,Chrudim,Hradec Králové,Svitavy a velmi blízké okolí.

Rádci děkuji za typy

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Obešel jste second handy?Když to nechcete nový ale do práce tak zkuste na to juknout.Rozhodně si jí můžete rovnou osahat než někde z e-shopu.
doplněno 20.09.12 22:27: Žena:) jistě že ano.S tím secondhandem je mi líto,já tam našla kvalitní a pevné kousky!S monterkama to znám-šijí je horkou nití.Kvalitní džinovku nenajdete ani ve znackovem krámě.Sama jsem se ve Wrangleru otočila na podpatku.Ne kvůli ceně ale kvůli materiálu.Barvené nitě,opravdu.Džíny když se namočí,musí stát v koutě*palec*
itan71*
hodnocení

Obešel jsem i second handy,Ťamánky,bazary,inťák no co se dalo možná někde kde to je pěkně zašitý nějaký obchod který neznám a není třeba na internetu nebo nově otevřený.Už mě nic nenapadá a osahat si tu bundu bych radši ať vím co kupuji,obyčejné montérky prd vydrží je to obyč hadra a na západě je to běžné mít prac.oděv riflovinu.Obyč montérky mám tak na 2 max.3měsíce.

doplněno 20.09.12 22:19:

@krkovicka už vím že jste žena to nezapomenu a zatím děkuji za radu

doplněno 22.09.12 20:53:

Kvalitní bundu co jsem si vzal do práce už nebyla nejnovější kupoval jsem ji teprve před 20lety a v práci drží přes půl roku a jako svářeči už taky pomalu dosluhuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]