Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šampon na zesvětlené vlasy

Od: martina0* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

mám již dlouho zesvětlované vlasy na platinovou blond. V poslední době se mi dost ničí konečky vlasů a celkově jsou vlasy sušší a lámou se. Koupila jsem si výživu na konečky, ale ráda bych vyživovala celé vlásky :) Má někdo nějaký odzkoušený šampon (kondicionér), který by opravdu zlepšoval kvalitu takto "zničených" vlasů? Na ceně nezáleží, ale samozřejmě se mi nechce dávat 1000 za šampon :)

děkuji za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

verona1963*
hodnocení

0x

ahoj mám stejny problém mám melír a vlasy mám suché a lámou se, objednala jsem si masku na vlasy WONDER už jsem si to nekolikrát dělala i jsem to nechala přes noc kdy jsem si vlasy dala pod folii a ráno umyla a jsem spokojená tak mrkněte na tu masku (KDYÝ SI DÁTE DO VYHLEDAČE MASKA NA VLASY WONDWE TAK SE VÁM TAM UKÁŽE) já jsem spokojená objednala jsem si 500ml

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]