Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám již dlouho zesvětlované vlasy na platinovou blond. V poslední době se mi dost ničí konečky vlasů a celkově jsou vlasy sušší a lámou se. Koupila jsem si výživu na konečky, ale ráda bych vyživovala celé vlásky Má někdo nějaký odzkoušený šampon (kondicionér), který by opravdu zlepšoval kvalitu takto "zničených" vlasů? Na ceně nezáleží, ale samozřejmě se mi nechce dávat 1000 za šampon
děkuji za rady
ahoj mám stejny problém mám melír a vlasy mám suché a lámou se, objednala jsem si masku na vlasy WONDER už jsem si to nekolikrát dělala i jsem to nechala přes noc kdy jsem si vlasy dala pod folii a ráno umyla a jsem spokojená tak mrkněte na tu masku (KDYÝ SI DÁTE DO VYHLEDAČE MASKA NA VLASY WONDWE TAK SE VÁM TAM UKÁŽE) já jsem spokojená objednala jsem si 500ml
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.