Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po ránu pokroucené vlasy

Od: bambula* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám problém s vlasama. Zdědila sem takový ty rovný dráty kterých na hlavě moc není. Když si vlasy umyju, uschnou, jsou normálně rovné. Jdu spát, probudím se a každý vlas stojí jinam, všude přeležené a nejde to zkrotit jinak, než žehličkou. Ale protože mám málo vlasů, nechci o ně přijít. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit. Kulatý kartáč, foukání nepomáhá. :( Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Zkoušela jste nosit vlasy úplně nakrátko? Známá má stejný problém s vlasy, nechala si v kadeřnictví udělat kvalitní krátký sestřih a moc ji to sluší. Dokonce díky sestřihu vlasy vypadají hustější.

bambula*
hodnocení

No mela jsem to k ramenum, uz je to dyl takze si moc nepamatuju jak se to kroutilo. Kdyz me se ale strasne libi dlouhe vlasy a moc bych je chtela :( zkusim zajit do kadernictvi a poptat se :)

hodnocení

0x

Dobrý den, Bambulo.

Píšete, že vlasů moc není, jsou rovné. Když mají být vlasy pěkné, chce jim dodávat nějakou výživu, nepoužívat žehličku, je lepší, vlasy jen vyfénovat. Co si dáváte na vlasy po umytí? Jak často si vlasy myjete?

Možná by se vyplatilo, vstát ráno trochu dříve a místo žehličky, vlasy namočit vodou. *ee*

K tomu budete potřebovat 1 pivo, je úplně jedno, jaké pivo to bude, stačí obyčejné pivo. Pivo je sladké, má hodně vitamínů a bude držet vlasy tak, jak mají být. *pivo*

Jak namočit vlasy. Vlasy první kartáčem učesat. Namočit si ruce a urovnávat vlasy, jak mají být. Ruce máčíme tak dlouho, až kartáč je srovná. Nyní si na ruku nalít trochu piva, asi lžíci, rozetřít na obě ruce a uhladit si vlasy. Prsty vlasy projet.

Kartáč a fen, vlasy profouknout. Pivo, bude účes držet po celý den. Vyzkoušeno na dlouhé vlasy. *uf*

Protože si dáte, jen lžíci piva na ruku, není to cítit. Zbytek piva uzavřete, dejte do ledničky, na další použití. Vydržte 14 dní a uvidíte. To samé můžete udělat po umytí vlasů. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]