Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co použít místo dortové formy?

Od: hvezdickaaa odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

ráda bych udělala tento dort: labuznik.com/... jsem u přítele a nenašla jsem dortovou formu,můžete mi poradit v čem všem se dá udělat?keramická miska,hrnec...já nevím:( Voda je tam proto aby nevyslchl,takže by mohla stát i vedle v hrníčku ne? mockrát Vám děkuji,chtěla jsem ho překvapit a ted si nevím rady:(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kacu*
hodnocení

0x

Ano, dorty se dají dělat i v hrníčku, ale spíš bych doporučila hrnec.. vymazat a vysypat a pak normálně nalít těsto a péct. Pozor na plastová ucha! :)

hvezdickaaa
hodnocení

Super,děkuji:) Tak mi držte palce:)

kacu*
19.09.12 15:32

Budu :)

hahanaj*
hodnocení

0x

pečení ve vodní lázni je rozdíl než pečení s hrníčkem s vodou v troubě -

pppetra
hodnocení

0x

Běžně peču v teflonovém hrnci. Mám velký kulatý i nízký hranatý (používám jako pánev) a v tom peču i běžné buchty - peču pro 2, takže velikostně bohatě stačí. Jen klasicky vymažu, vysypu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]