Nejste přihlášen/a.
Chtěl jsem si naložit kuřecí řízky, tak jsem přečetl nějaké recepty z netu, ale pomíchal jsem nechtě 2 dohromydy a teď nevím. Mám tam solamyl, olej, pepř, sůl, česnek vejce worchester a mám tam dát ještě jogurt? Nebude se to s tím česnekem hádat? Popř. jak dál? Jdu naklepat řízky a pak se uvidí...
To mi připomnělo,jak byly děti malý,tak taky často říkaly: ,,já mám hlad na bonbóny nebo na čokoládu,,!
jogurt nikdy ,,je to prznění masa podle mne je to kyselé
doplněno 19.09.12 23:57:,,abych řekla pravdu,,já maso nemusím..Kuřata už nemohu ani vidět. A naloženou jedině čínu ,ale bez jogurtu. To někdy si udělám. Každý má rád něco jiného ..Někdo rád experimentuje ,jako má snacha,ale mi to nechutná..ale taková italská kuchyně to jo.
Ringo, jistě jste to už snědl a určitě to bylo dobré.
Tady je pro příště vyzkoušený a osvědčený recept na JOGURTOVÉ ŘÍZKY.
4 kuřecí řízky, 300 g bílého jogurtu, sůl, pepř, 2 vejce, 4 prolisované stroužky česneku, grilovací koření.
Omyté a osušené řízky lehce naklepat, všechny suroviny smíchat. Řízky pak protáhnout marinádou, dát do misky a zalít zbylou marinádou. Nechat v chladu uležet do druhého dne. Pak postupně vyndávat z marinády, obalovat opatrně ve strouhance a smažit na rozpáleném oleji /sádle/.
Přílohy: brambory, hranolky, kaše, bramb. salát. Stejně je možné dělat řízky vepřové.
Jak vidíte, jogurt se s česnekem nehádá. A vy jste v tom Vašem hrnci skoro všechno měl, tak proč nepřidat i jogurt. Jen se člověk nesmí bát experimentovat. Pokaždé to nakonec někdo sní.Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.