Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytok-znamena to neco?

Od: aleida odpovědí: 6 změna:
Dobry den,
Mam dotaz. Je mi 14 let. Mam vytok-znamena to neco? Je takovy dobela az pruvitny, nema tvarohovitou konzistence, nesvedi ani nezapacha. Muze to byt nebezpecne? Menstruaci uz mam 2 roky. A take mi nekdy samovolne unikne moc, ale to bude tim, ze hodne piju a nechodim moc casto na wc ;) pocituji nekdy potrebu na wc ale nejdu...takze to je ok asi, doufam :) dekuju za odpoveddi ;) nerada bych sla na gynekologii nebo nekam jinam.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Výtok bude nejspíš v pořádku. Co v pořádku ale není, to je ten samovolný únik moči. Pokud se Vám chce čůrat a Vy to zadržujete, to též není dobré, pokud to děláte často. Nečekejte na to, až Vám bude moč unikat častěji a nechte se vyšetřit lékařem. Je lepší vědět od odborníka, zda je to v pořádku, nebo je zde nějaký problém a včas ho začít řešit. Jen můj názor.

martinaa*
hodnocení

2x

Výtok je zcela normální u zdravé ženy, některé ho mají méně, jiné hodně. Zvlhčuje sliznici a pomáhá ven vyplavit nepořádek:) Pokud nezapáchá, nemá divnou konzistenci ani barvu, mělo by to být v pohodě:)

Pokud máš ale podezření, raději skoč na gyndu. Tím nic neztratíš.

hodnocení

0x

je to urcite na gynekologii , sama nic nevylecis

aleida
hodnocení

Jenze vytok ani nezapacha a ani nesvedi. Vsude ctu ze takovato barva je normalni ;) a pokud se umyji intimnim gelem tak je to ok. Mela jsem pouze jednou zanet moc. Mechyre. Pomaha mi URL caj :)

hodnocení

0x

Dobrý den, Aleida. Určitě není dobré, mít občasný únik moči. Můžete pít kolik chcete, ale moč by Vám neměla unikat v žádném případě.Nevím, nejsem odborník, ale v každém případě bych hned šla na gynekologii s únikem moči a k tomu výtok, který nemusí nic znamenat. U některých žen je malý výtok normální, má na něj vliv hormonální situace v těle. Jen můj názor.

askmenow*
hodnocení

0x

Takže: samovolný únik moči NENÍ normální. To bys měla začít řešit jako první. I když se mi někdy chce na WC a nejdu, nikdy se mi to nestalo. To bych to musela držet hodně hodin. Takže to řeš.

Výtok může a nemusí být znamením něčeho špatného. Spousta žen má výtok celý život a je to naopak jev zdravý, jedná s eo přirozené zvlhčení sliznic atd. Myslím tedy, že v tom problém nebude. Jistota je ale jistota, navíc, na gynekologii stejně budeš muset začít dříve či později chodit. Není důvod se bát a není důvod to odkládat. Preventivní prohlídky mají svůj význam. poprvé jsem byla mladší, než ty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]