Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Piercing nad horní ret - je to bolestivé?

Od: nikuska odpovědí: 52 změna:

Ahoj všichni!

Uvažuju o piercingu nad horní ret... Mám z toho ale trošku strach. Jsem docela bolestínek, ale snad se to dá vydržet?! Bojím se, abych z toho křesla neutekla, až mi to budou dělat:) Jaké máte zkušenosti s piercingem? Děkuji za odpovědi

52 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Tak to odlož na jindy. Časem možná zjistíš, že je to naprosto zbytečná věc. Ale ty chceš být asi IN, co?
nikuska
hodnocení

Nevim proč hned chci být podle tebe IN, prostě se mi to líbí, co je na tom.. nic

nischa
Jj, to chápu, já bych taky chtěla, ale dolů, piercingy mám dva (nos, pupík). Pupík mě fakt hodně bolel, ale to záleží na člověku, někoho to bolí, někoho ne. Ptala jsem se několika lidí, který maj pierc nad rtem a všichni mě ujišťovali, že to skoro nic není, jenom štípnutí. Takže já být Vámi, pokud to opravdu chcete, tak bych to riskla a rozhodně do toho šla.

8976*
hodnocení

2x
nebolí - čím víc tím líp, dale uši nos, pupík,a pipinu.

jersey*
hodnocení

2x
Ahojda chtěla jsem se zeptat..chci si dát piercing nad horní ret, ale bojí m se , že když bych si to chtěla po čase dát pryč že bych tam měla díru...prosim odepište mi někdo..klidně i na mejla..budu ráda Jersey14@centrum.cz předem děkuju :)
al bunda*
Díru asi ne, ale jizvička nebo jizva ti nejspíš zůstane.
jersey*
aha takže si myslíš, že to má nebo nemá cenu :) a děkuji za tvou odpověĎ
al bunda*
Záleží na tobě. Já si myslím, že piercing je věc veskrze zbytečná, ale ty na to můžeš mít jiný názor.
V případě nekvalitních materiálů by mohlo skutečně dojít k tomu, že by ti tam zůstala díra, nebo velmi nehezká jizva. Jde o přechodnou záležitost, prostě si to dobře promysli, než do toho půjdeš.
Hezký den.
jersey*
aha akže hadám, že ty to nemáš?:)) jako já to nechci, že bych byla IN to mi je fuk...ale prostě se mi to líbí, a mám strach z ty jizvy...
al bunda*
Ne, nemám. A ani po tom netoužím. Proč to chceš mít ty?
jersey*
Já nevím prostě se mi to líbí...ale zase ja chodím na školu kde toto nemuže být..a zase abych to měla jen na dva měsice a pak si to sundavala a nandavala a pak si zku*** pusu zase nechci vis
al bunda*
Chytrá holka. nedávej si to. Ještě si to promysli a časem uvidíš.
A třeba by ti to ani neslušelo?
Hezký den.
jersey*
No tak asi si to nedám..možná až vyjdu školu... tak děkuji..:) a hezky den teda zbytek dnu
jersey*
ikdyz musím říct, že mě to pořáád láka :D:D chi chi...áchjo
al bunda*
Zkus nějakou nalepovací věc. Na prázdniny je to akorát a myslím, že to existuje taky. Pro ty, co se nemůžou rozhodnout a chtějí si to zkusit.
Hezký den.
jersey*
jenže takového nic není *smich*
al bunda*

Hledej něco takového hodinky-klenoty.cz/....

jersey*
pockat a jak to tam jak odam?
jersey*
nemas spis icq:))
al bunda*
Klidně zůstaň tady a koukni na ten můj poslední odkaz. Chytá to díky magnetu a v puse ti to bude překážet úplně stejně. Navíc to nenechá díry ani jizvy, takže to můžeš brát jen, když budeš mít náladu.
A ani to moc nestojí.
jersey*
Ale to je blbost aby ti to drzelo
al bunda*
Proč myslíš?
luciem87*

Ahojky, mě se to zdá taky jako blbost, aby ti to drželo, ten magnet nemůže být tak silnej...Jinak do piercu určitě jdi, ta bolest za to stojí...Já mám propíchlej jazyk, kterej podle mě boí asi nejvíc a v poho, všechno ostatní musí být brnkačka! A zalíbilo se mi to tak, že bych ráda pierc do brady, ale nevím nevím...Nejde mi o bolest, jen že nevím jak to bude vypadat a tak, když jsem viděla odkaz tady na ten falešný pierc, tak mě to zaujalo, myslí si tu někdo, že to může držet?

al bunda*

hodinky-klenoty.cz/...

Tohle je asi to, co chceš. Je to na magnety. Myslím, že ses na té stránce nekoukla dolů..

al bunda*
další odkazy najdeš TADY.
jersey*
Moc děkuji a myslíš, že jako magnet ti bude drzet_? se mi proste nezda ...
al bunda*
Že se ti to nezdá ještě neznamená, že to nebude držet. Zkus to, zas tak šílená pálka to není. Aspoň si to otestuješ. Budeš mít v puse něco, co ti tam bude překážet a s čím si budeš jazykem pořád hrát. To je jediný způsob, jak budeš rozpojovat magnety.
Hezký den.
jersey*
No a pak to nebude drzet a škoda 150 kč :D:D
al bunda*

Když si s tím nebudeš hrát, bude to držet.
BTW Za týden protelefonuješ určitě víc, než 150 Kč.

lionka*
Tak tímto falešným piercingem jsem to řešila taky v době, kdy mi bylo asi 16 a strašně jsem po piercingu toužila. Bohužel mi to padalo. Ale dnes jsem ráda, že žádný piercing nemám... naštěstí... ono je to opravdu tak trochu zbytečná bolest a ještě navíc za ni musíš platit*bzum* Jinak nic proti těm, kdo piercing mají - třeba to někomu fakt za to stojí.
jersey*
mockrat děkuji za odpověď :)

nikolka*
hodnocení

0x
holka já to mám nedávno a bolí to malinkato enom na začátku potom je to jao po másle neboj konec je během 5 min. to dáš ne? mě to teda ani trochu nebojelo*placni*

barushkha
hodnocení

0x

Ja ho mám a v pohode.Kazdej piers boli to je jasny ale da se to vydrzet navic ti to pichne behem 1minuty a mas to hotovy ja kdyz sem na nem byla ani sem neverila ze je to tak rychli

jersey*

A nebojíš se třeba, že tam potom budeš mít nějakou jizvičku? když bys to chtěla potom vyndat? nedala bys mi pls na sebe icq ..mela bych par otazek :) predem dekuju

koudinka
hodnocení

0x

není se čeho bat vubec to neboli ted sem si to propichovala sama a pohoda

hendys
hodnocení

0x

ahoj, tak včera jsem si nechala píchnout piercing nad horní ret, bála jsem se, můžu ti říct, to propíchnutí trošku bolelo, ale je to chvilička, pár vteřinek a máš ho tam, teď jsem šťastná, je to pěkný a za to mi to určitě stálo, takže jdi do toho, je to pecka... Akorád se to prý déle hojí, tak se neboj a dokopej se tam...stojí to za to...Pa a držím palečky...pak mi napiš jaký to bylo: wanylka@centrum.cz

dizzy
hodnocení

0x

Hele neboj v pátek jsem se diky tomuhle překonala a zašla do tetovaciho studia taky jsem měla strach ale nekonec jsem to zvladla a ani jsem nevedela že mi to píchla a už po mě chtela zaplatit vážně to nebolí a to jsem taky bolestynek

kamushee

ahoj,chtěla ybch si dát piercing nad horní ret ale bojím se abych od toho neměla rozedřené dásně..jak to vidíš ty? prosím ozyv se mi na mail kamilka003@seznam.cz

naty*
hodnocení

0x

hele neboj se reknu ti to tak horni ret sem si teda jeste nepropichovala i kdyz bych chtela a mooc...*hi*mam piercing v jazykua to se rika ze je nejhorsi pac jako jediny misto se to ani neumrtvuje...a nebolelo to vubec je to uplne oka...a rikam ti urco si ho pichni je to krasna ozdoba...preju ti stim hdone stesti

nikuska
hodnocení

0x
ahojky mám piercinv v pupíku v nose a v jazyku ani jeden me nebolel jen ten prvni moment jen to trošku zatlačí tod vše uvidíš sama já taky jdu nad horní ret a nebojim se vůbec tak papa

simuskha
hodnocení

0x

ahojky já mám piercing nad horním rtem...radím ti:nedělej si to:pác to fakt hrozně bolí a anvíc piercing v okoli rtu boli nejvice...mám zkušenosti,pac moje teta piercingy delá,,piercing nad rtem uz nemám,protoze jsem od toho měla děsně odřený dásně uplně krvavý,takže piercing nad rtem je upa zbytecný je to tvé rozhodnutí,já už bych si to tam nikdy nedala:)ahojky

milushe

tak já mam pierc v jazyku a pupku a určo stojí to za to! píchnutí jazyka sem ani necejtila, to byly horší ty následující dny kdy to splaskávalo, ale do tejdne sem měla klid. a pupek ten trochu zabolel ale do večera už sem to skoro necejtila:) mam teď v plánu ještě jeden, nad horní ret, ale furt nevim jestli by mi to slušelo... každopádně všem doporučuju, je to libová záležitost! a určitě se nebojte, o tom píchnutí skoro nevíte*frajer*

katulla
hodnocení

0x

Neni to tak hrozne,..pan co mi piercing delal to mel behem vterinky hotove ani si nestacis uvedomit ze te neco ma bolet,..;)

bajusak
hodnocení

0x

*srdce*lidisky ja ho cu taky a nevim jestli to boli nebo ne nemuzu sehnat zadny video jak to propichuji ale pry to neboli*palec*uz mam jeden v nose a to mi pichla kamoska a nebolelo to jen ten koe je trosku bolestivejsi ale jinak v poho a na d hornim to ypada bozsky

leonka*

Ahoj nedavno jsem si delala piercing nad hornii red a vubec me to nebolelo!

leonka*
hodnocení

0x

*jasne*Ahojik nedavno jsem jsi piercig nad rtem delala,taky jsem se strasne bala nechavala jsem jsi to propichovat od kamosky a vubec me to nebolelo,vsichni okolo me strasily ze tam to strasne bolii ale naopak vuubec me to nebolelo ani jsem nevedela ze to mam uz pichli,fakt se neboj ja jsem srasnej straspitel ale fakt vubec to nebolii..!na ten piercing jsem cekala 3.roky az po trech rokach jsem se rozhodla sice mi to chvilku hnisalo ale potom me to vsechno preslo fakt vermi..! prju hodne stestii! a at te neboliii

gashenka
hodnocení

0x

JE TO V POHODE NEBOLÍTO JA UŽ HO MAM 3 MESÍCE A V KLIDU:)*tanec*

tereza*
hodnocení

0x

A prosím Vás, jak je to teda s těma dásněma?

Rozedřou se nebo ne? Někdo říká, že když budeš mít bioplast, tak se nic nestane.

Prosím odepiště na e-mail, děkuji moc...:)

luciey
hodnocení

0x

Mně to teda do pupíku bolelo, ale to je právě správný, ta bolest k tomu patří, stejně jako u tetování.

micro
hodnocení

0x

tak tu chvilinku to snad vydržíš ne? , ale nad horním se mi to osobně nelíbí, vypadá to jak bradavica

misa*
hodnocení

0x

ahojky, chtela bych se zeptat na ty dasne, jsou rozedrene nebo ne?

Btw po jaky dobe si ho muzu kdyztak vyndat aniz by mi to zarostlo?

Potrebuju tak za 2 mesice vystupovat a asiby se to partnerovi na vystoupeni nelibilo.

Dik Misa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]