Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerne sako, kde sehnat do petistovky?

Od: lindaf* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, shánim takove to sako jak se ted nosi.. nejlepe cerne, jenze v obchodech jsem videla vsechny okolo 1000 Kc .. nevite nekdo prosim kde by se dalo sehnat treba za 500? myslela jsem i na sekac no ale nejdriv to zkusim takhle (rada bych kamenny obchod) diky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Najít kde má výprodeje OP Prostějov, kvalitní hadry za málo peněz.

filuta*
hodnocení

0x

Tak to bych raději zkusil ten sekáč. Tam byste mohla možná najít i něco kvalitnějšího, protože nové za 500,- bude jen šunt.

Brala bych ten sekáč a nijak se jej neštítím. Pokud si myslíš, že to zboží třeba není dokonale čisté, dej si jej ještě sama do čistírny. Ale podle mě je to zbytečné. Koupila jsem si v sekáčích za pár korun několik nádherných kousků. Třeba tmavomodrou skládanou sukni. Ten materiál, co na ní byl, není dneska k vidění. A jiné kousky. Dvakrát dokonce i velice módní takřka nenošené zimní boty a lodičky. Známé ženy se mě ptaly, kde jsem to či ono koupila.

Jsou potřeba jen 2 věci - 1/ aby zboží, které sis vybrala, Ti opravdu dokonale padlo /nebo si jej upravit/.

2/ Mít prima pocit a i když vím, že mé oblečení není úplně nové, nosit jej s noblesou. Co na tom? Nikdo to přece neví.

Tak si sáčko klidně vyber v sekáči. Ušetříš a jistě budeš mít lepší kvalitu, než někde z obchodu. Sedím u počítače a na sobě mám dlouhý zelený pletený svetr /nebo šaty?/, asi před 10 lety ze sekáče. Nosím to sice jen na doma, ale je to k neroztrhání a jeden z mých neoblíbenějších kousků oblečení, ve kterých se cítím dobře. Jaga.

hodnocení

0x

Dle mě tahle sáčka budou v nových podzimních kolekcích a ty než se budou vyprodávat, tak to potvrvá.. Ale občas třeba Orsay, posílá věrným zákazníkům slevu za nákupy ve výši třeba 20% tak to už by sako vyšlo na 800,-..

hodnocení

0x

V obchodech Mark&Spencer často probíhají výprodeje - pokud na ně narazíte, sako seženete možná i levněji než za pětistovku.

hodnocení

0x

Přikláním se k sekáči, dají se tam najít krásné, levné a hlavně kvalitní kousky. Ale v dobrých a kvalitních sekáčích...A jinak mají dobré výprodeje v OP Prostějov a ještě Móda Prostějov. Manžel si tam nedávno koupil kalhoty i se sakem za 950 korun a kvalitní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]