Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olejový parfém Moschus wild love

Od: slunickopavla® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, tak před 10lety jsem používala olejový parfém Moschus wild love.Naprosto úžasná vůně čistoty,která dlouho vydrží.Úplně se vytratil z trhu, nevíte prosím, zda se dá vůbec ještě sehnat?

Děkuji a přeji hezký den,

Pavla

doplněno 17.09.12 12:22:

Tak to asi máme děvčata smůlu.Já jsem tedy přešla na vůni Preta Porte - šedou, B.U. Hippy soul, samozřejmostí je do podpaží antiperspirant.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pavlo, také jsem ho jednou měla. Dostala jsem ho. Opravdu byl úžasný! Nikdy jsem ho už v obchodě neviděla.*palec*Také budu ráda, jestli ho někdo najde. ;)

danielle72
hodnocení

0x

Ahoj, někde na netu jsem četla, že byl snad stažen z trhu, údajně obsahoval nějaké nevhodné látky. Takže máme asi smůlu :( Moje maminka používala před 25 lety Moschus Exotic Love, ten byl taky úžasný. Já měla někdy v roce 1995 taky Wild, ta vůně neměla chybu.

danielle72
hodnocení

0x

Ještě jednou zdravím a posílám odkaz, kde se prý dá parfém sehnat. Ovšem cena je luxusní - 189 Euro... coucou.sk/...

hodnocení

Zkusím tam napsat email,jestli parfém doopravdy mají na skladě a na tu cenu.Každopádně danielle72 jste šikulka a jsme na stopě voňavému Moschusu ;)

hodnocení

Tak do firmy jsem psala a přišla mi tato odpověď... Ano, mame Moschus Wild Love parfemovy olej skladom a prave sa on zaujima jedna pani zo Slovenska lebo sa jej tak isto po dlhom case podarilo tento parfem najst. Je to velmi vzacna vec a je uz iba malo kusov na predaj a preto je cena u nasho dodavatela taka aka je. Mame aj niekolko zakaznikov z CR ktori by Vam mohli poskytnut aj referencie pokial to potrebujete.doplněno 21.09.12 09:11: Myslím, že cenou je pro mě tento skvělý parfém nedostupný :o(

*plac*Smutný příběh *plac*

liin
hodnocení

0x

Koupit se dá...na Ebay třebas. ale dávat za to 3 litry FAAAKT NEBUDU! :((((( jako takovej mini flakonek a takových peněz :D LOL. sice vydrží dlouho, ale NE, zbytečně předražený. Za pár dní jedem do Německa a tam ho mají, tak se kouknu kolik stojí tam

Bezva a pak napište. ;)

ludmila*

Dobry den, zohnali ste parfem v Nemecku?

Dakujem za info.

Ja mam polovicu flakonu (z 50 ml) original Moschus Exotic love, ale ten sa mi nepaci tak ako Wild. radsej by som ho predala a kupila si Wild...

Olejový parfém Moschus wild love

wanesa*
hodnocení

0x

Já jsem ho také používala,byl nádherně voňavý a když už pak nebyl k sehnání ,ptala jsem se proč.Bylo mi sděleno,že ta rostlina,ze které se tento parfém vyrábí(nebo spíš hlavní přísada) je celosvětově chráněná a proto už se nedá nikde sehnat.A když někde píšou "mošus"už to není vůbec ono.Párkrát jsem se spálila,koupila něco s mošusem,ale nebylo to ono, i v německu jsem se ptala a hledala ale bohužel už není...Tak jsem se vrátila ke staré dobré Gabriela Sabbatini...

helena*
Dobrý den Moschus oil už asi nemate?Asi mi neporazitelnost kde bych ho sehnala dekuju.Helena
atlas*

Pěkný den,

stále se dá ještě sehnat... . A cena, milé dívky, opravdu není vysoká. Koruna už totiž dávno není, co bývala. Uvědomte si, jaké platy byly před 30i lety.

ebay.com/...

Zdraví Josef

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]