Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, tak před 10lety jsem používala olejový parfém Moschus wild love.Naprosto úžasná vůně čistoty,která dlouho vydrží.Úplně se vytratil z trhu, nevíte prosím, zda se dá vůbec ještě sehnat?
Děkuji a přeji hezký den,
Pavla
doplněno 17.09.12 12:22:Tak to asi máme děvčata smůlu.Já jsem tedy přešla na vůni Preta Porte - šedou, B.U. Hippy soul, samozřejmostí je do podpaží antiperspirant.
Ještě jednou zdravím a posílám odkaz, kde se prý dá parfém sehnat. Ovšem cena je luxusní - 189 Euro... coucou.sk/...
Zkusím tam napsat email,jestli parfém doopravdy mají na skladě a na tu cenu.Každopádně danielle72 jste šikulka a jsme na stopě voňavému Moschusu
Koupit se dá...na Ebay třebas. ale dávat za to 3 litry FAAAKT NEBUDU! (((( jako takovej mini flakonek a takových peněz :D LOL. sice vydrží dlouho, ale NE, zbytečně předražený. Za pár dní jedem do Německa a tam ho mají, tak se kouknu kolik stojí tam
Já jsem ho také používala,byl nádherně voňavý a když už pak nebyl k sehnání ,ptala jsem se proč.Bylo mi sděleno,že ta rostlina,ze které se tento parfém vyrábí(nebo spíš hlavní přísada) je celosvětově chráněná a proto už se nedá nikde sehnat.A když někde píšou "mošus"už to není vůbec ono.Párkrát jsem se spálila,koupila něco s mošusem,ale nebylo to ono, i v německu jsem se ptala a hledala ale bohužel už není...Tak jsem se vrátila ke staré dobré Gabriela Sabbatini...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.