Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MED - co s ním? Recepty a nápady

Od: samicka* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám hodně sklenic medu, i toho tuhého šlehaného. Nevím co s ním. Poradte mi prosím dobré recepty.

Na netu jsem hledala, ale vse je docela slozite na pripravu. A hlavne radeji pecu a varim na doporuceni. Uz jsem parkrat vyhazovala. dekuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dery*
hodnocení

3x

Jen se chci zastat pisatelky dotazu - myslím, že nepíše, že vyhazovala med, ale že vyhodila výrobky z určitých receptů, proto ráda vaří a peče na doporučení.

Jak jinak.

mowla*
hodnocení

1x

Med NEVYHAZOVAT! Taková škoda - kdyžtak jej nařeďte lihem (ne denaturovaným ;) ) a máte léčivý nápoj...

doplněno 13.09.12 22:43:

Šmarjá - Sebod - dyk je to pravda... *smich*

sebod*

mowla, mowla. Ty dnes perlíš *smich**vtip*

kytara
hodnocení

0x

nevyhazovat, raději prodat nebo někomu dát za odvoz.

hodnocení

0x

Jéžiši,vyhazovat? Takové plýtvání,vy ho zřejmě nekupujete,ale dostáváte od někoho zadarmo,že? Na čerstvý chleba nebo pečivo s máslem namazat,vždyť je to ,,božská pochoutka,, a ještě zdravá!

fram
hodnocení

0x

Úplně nejjednodušší mrkvový salát s medem:

Mrkev (300-400g) a 1 jablko očistíme a na jemno nastrouháme. Přidáme lžičku medu, šťávu z citronu a všechno dobře promícháme. Podle chuti můžeme ještě přidat cukr.Mrkvový salát s medem necháme chvíli v chladu odstát, aby pustil šťávu. Podáváme dětem, ale i dospělým, všem moc chutná.

Tady se občas objeví na nástěnce cedulka "Prodám med"a ostatní přebytky vykoupí, za cenu v obchodě. Někdo ho i nabídne zadarmo. Také bych omezila nákup cukru, místo něj přidávat medu (čaj, saláty).

6x nejdobřejší medovník:

medovniky.cz/...

a vylepšit medem se dá celkem cokoli:

najdurecept.cz/...

jednoduché saláty:

salat.cz/...

recepty.vareni.cz/...

recepty.vareni.cz/...

samicka*
hodnocení

Dekuji za reakce a tipy na salaty. To by me nenapadlo. Samozrejme, ze nevyhazuji sklenice medu. Ale ty kolace, ktere se nepovedou. :o) Ja si standardne nic nesladim, kavu, caj atd ...takze ani tim medem to nemusim. Na chleba to dame, ale nejde to denne. Dávám ho do bileho jogurtu, to ma potom podobnou chut jako s javorovym sirupem, dobre doporucuji. Taky davam do nalevu na nakladane maso, to je vynikajici, maso zkrehne. Ale jinak nam staci tak 2 sklenice na sezonu, a ted jich mam asi 10. Chtela bych to zpracovat ...Mela jsem spise na mysli, ze mi nekdo napise tipy na bajecne dezerty. Diky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]