Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Topvet - zkušenosti

Od: exupery odpovědí: 2 změna:

Zdravím, milí rádcové :) Tak mě nějak zase popadla touha něco pro sebe udělat, pro svou krásu i své zdraví :D Nějak moc se v kosmetice nevyznám, protože ji skoro nepoužívám, opravdu celkem skromně...Ale jak stárnu (už celých 24 let :), tak mě občas napane, že bych pro sebe už mohla začít něco dělat, že už to brzy třeba nebude zadarmo, ten vzhled;) Jenže jsem spíš takový přírodní typ, tak mě to spíš táhne k nějakým přírodním produktům, než k těm běžným z drogerie...A četla jsem už několikrát různě na netu narážky na přírodní kosmetiku Topvet, že prý je kvalitní a dobrá. I paní u nás v městě v obchůdku, kde některé výrobky od Topvetu prodává, ji vychvalovala...Jenže do jaké míry je to pravda a ne jen reklama? Máte s touto kosmetiko někdo osobní zkušenost? Vyhovovala vám? Případně třeba pomohla na vaše problémy? Působila na vás dojmem "přírodnosti"? Dnes je to totiž velmi moderní, řada výrobků se přírodně tváří a přitom už jen podle těch parfemací prostě přírodní být nemohou...Děkuji za jakékoli odpovědi, přeji hezký zbytek dne :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

*smich* "stárnu ... 24 let" *smich*

Takový mládě...

*uf*

doplněno 13.09.12 12:36:

Jo - s kosmetikou neporadím - su chlap a nemám v tomto směru ani zbla znalostí...

doplněno 13.09.12 12:51:

Holky, co se "patlají od 13" - a zejména "kdečím", natahují obvykle ve čtyřiadvaceti ne make-up, ale stěrku, někdy by byla výhodnější generálka fasády - a často by bylo líp otočit hlavu a začít klempířinou odznova...

*zed*

Není kam spěchat...

;)

exupery
hodnocení

*smich*No vždyť se směju :) Já vím, že to není žádné stáří, já jen, že v porovnání s holkama, co se patlají kdečím už od 13, jsem na premiéru s kosmetikou už přece jen krapet stará ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]