Nejste přihlášen/a.
Zdravím, milí rádcové Tak mě nějak zase popadla touha něco pro sebe udělat, pro svou krásu i své zdraví :D Nějak moc se v kosmetice nevyznám, protože ji skoro nepoužívám, opravdu celkem skromně...Ale jak stárnu (už celých 24 let
, tak mě občas napane, že bych pro sebe už mohla začít něco dělat, že už to brzy třeba nebude zadarmo, ten vzhled
Jenže jsem spíš takový přírodní typ, tak mě to spíš táhne k nějakým přírodním produktům, než k těm běžným z drogerie...A četla jsem už několikrát různě na netu narážky na přírodní kosmetiku Topvet, že prý je kvalitní a dobrá. I paní u nás v městě v obchůdku, kde některé výrobky od Topvetu prodává, ji vychvalovala...Jenže do jaké míry je to pravda a ne jen reklama? Máte s touto kosmetiko někdo osobní zkušenost? Vyhovovala vám? Případně třeba pomohla na vaše problémy? Působila na vás dojmem "přírodnosti"? Dnes je to totiž velmi moderní, řada výrobků se přírodně tváří a přitom už jen podle těch parfemací prostě přírodní být nemohou...Děkuji za jakékoli odpovědi, přeji hezký zbytek dne
"stárnu ... 24 let"
Takový mládě...
Jo - s kosmetikou neporadím - su chlap a nemám v tomto směru ani zbla znalostí...
doplněno 13.09.12 12:51:Holky, co se "patlají od 13" - a zejména "kdečím", natahují obvykle ve čtyřiadvaceti ne make-up, ale stěrku, někdy by byla výhodnější generálka fasády - a často by bylo líp otočit hlavu a začít klempířinou odznova...
Není kam spěchat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.