Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenské břicho - co s ním jde?

Od: smoulinka* odpovědí: 15 změna:

dobrý den vždycky mě zajímalo jestli jde těhotenské břicho nějak zmášknout nebo úplně sfouknout, jestli je to možné

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Milá Šmoulinko, takhle pitomou otázku jsem už dlouho nečetla. Vajíčko je oplodněno v děloze, plod roste, vyvíjí se, vzniká i placenta, která plod vyživuje. Všechno to musí někde být - tedy v bříšku. Jak tedy chcete břicho s plodem i placentou zmáčknout či dokonce sfouknout? *modla* Svatá prostoto.

Jedině, že by se Vám plod přestěhoval místo mozku. Tam, soudím, máte ještě prázdného místa dost. Pak by bylo bříško prázdné. Jaga.*smich*

Jen tak mimochodem - když se mi v roce 1977 narodila dcera, vážila 4,30 kg. Když k tomu připočítáte placentu, kde bych asi mohla těch 5 kilo nosit když ne v břiše?

výtka
Upozornění od sys clayman 13. 09. 2012 08:23:18
tak pitomou otázku ještě zkousknu, ale to s tím mozkem je už přes čáru, ne? Co pravidla? Každý má právo položit hloupou otázku "v oboru", kterému nerozumí.

Promiň, milý Claymene, omlouvám se Ti. Ani já nevím všechno. Všechno neví nikdo. Proto chápu nejrůznější dotazy na vaření, na bydlení, na cestování, na oblékání . Atakdále.

Ale proč a jak mačkat nebo "sfukovat" těhotné břicho? Miminko by mělo mít co nejvíc prostoru, volnosti. Tak proč ho tam mačkat? Jinde, než v bříšku se vyvinout nemůže /snad ještě "ve zkumavce", ale to už je o něčem jiném/. Proto mě velice překvapil dotaz, kde by snad dotyčná chtěla děťátko mačkat, stlačovat a sfukovat.

Nezlob se proto na mě, ale když jsem si ten raneček radosti představila, musela jsem to napsat tak, jak jsem napsala. To by snad žádná rozumná ženská nenapsala. Tak mi to, prosím, promiň. Hezký den - Jaga.

stirecek*
Náhodou mne se ta odpověď líbí. Líp to ani napsat nešlo. ;)
smoulinka*
hodnocení

Mozekmožná nemáš ty babo jago, uráželit lidi tím že nemá mozek může jen debil:) nejsem těhotná, ani to v nejbližší době neplánuji, v těhotenství se nevyznám ani jsem se o tom pořádně nikdy s nikým nebavila, jen kamarádka doporodu skrývala břicho tak proto sem se ptala:))

iz*

Na mně samotné těhotejství moc vidět nebyla, protože jsem přibrala jenom kolem 10 kg, v posledním těhotenství jenom 9,5 kg. Všechny děti se narodily v zimě, kdy jsem chodila v kabátě, takže na mně těhotenství téměř nebylo vidět. Když mne pak známí viděli s kočárem, dělali si legraci, že jsem dítě nosila v batohu na zádech...

Myslím, že se těhotenství s výjimkou stahování, jež by ublížilo dítěti i matce, skrývat nedá. Ale záleží na postavě matky a na okolnostech.

Babajaga to myslím nemyslela špatně,ale ta otázka ohledně těhotenského bříška-no nezlobte se na mě,to bych tipla na dítě školou povinné a tak 1-4 třída.Nic proti nikomu.

sargo*
hodnocení

1x

Ze začátku trochu, někomu se tak jako nafoukne břicho ještě dřív, než k tomu má pořádný důvod (nezapla jsem kalhoty už začátkem druhého měsíce :-D). Pak už vůbec, je to opravdu jako když tam máte pevný nafouknutý míč - však je tam voda, ta se stlačit nedá. :)

dery*
hodnocení

1x

Jsem momentálně ve 4. měsíci a už jsem si musela koupit těhotenské kalhoty. Pokud máte břicho jen špekatý, tak je vám jedno, že vás táhne trochu pásek či zapínání kalhot, v břišní "pneumatice" se to prostě někde ztratí a není to tak cítit.

Ovšem v těhotenství nejde o nějaké nadýmání nebo měkký tuk - rozestupují se a vystupují dopředu břišní svaly. Jsou tvrdší, takže břicho se pohodlně stáhnout nedá (prádlem nebo kalhotami), ani jen třeba zatáhnout se nedá. I proto mají ženy po porodu vystouplá bříška - pokud jsou celkově štíhlé, nejde o tuk, ale o rozestoupené svaly, které se ne vždy vrátí zpět.

Navíc si představte, že někam v sobě musíte dát toho prcka. Zvětšuje se vám děloha a v ní mimi. Kdyby břicho šlo zatáhnout, kam byste ho vevnitř asi tak chtěla šoupnout?

hodnocení

0x

Ne, někde to dítě a placenta být musí.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jsou ženy které si ho vědomě stahují aby nešlo poznat že žena je těhotná.Ovšem jsou padlé na hlavu.Vystavují se zdravotnímu riziku a dítěte také.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Těhotenské břicho nejde stáhnout ani sfouknout. Je v něm to dítě, jak byste to chtěla udělat? A proč?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle můžeš klidně nechávat i doma.

amazon.com/...

hodnocení

0x

Při každém porodu jsem nechala v nemocnici 12-14 kg. Děti měly 3 kg. Nějaká placenta a voda. Kde byste chtěla to břicho, s těmi 14ti kg nechat? Ukrýt! Važte si těhotenství, užívejte si to. V životě se setkáte s mnohým mnohokrát. Ale těhotenství prožijete 1x, 12x?;) Upravte se koukněte se na sebe do zrcadla a usmějte se na malé. Nestresujte maličké svými náladami a svou nespokojeností. Ono ví, že vám leze na nervy nebo že se na něho těšíte. Ať se vám nenarodí vystresovaný neurotik s věčným pláčem a nespokojeností. Mateřství je opravdu dar. Ikdyž je doprovázeno spoustou nepříjemností. *placni*

sargo*
hodnocení

0x

Já třeba v porodnici nenechala ani deko, což mi připadá jako zajímavý fyzikální úkaz. *smich*

Ale když jsem byla malá, měli jsme o pár ulic holčinu, která otěhotněla snad v šestnácti tuším, skrývala to, stahovala co to dalo - dítě se narodilo těžce postižené prakticky bez mozku a brzy zemřelo. Samozřejmě těžko říct, jak to bylo, ale bralo se jako dané, že mu to způsobila tím. Asi proto dodnes těžce nesu, když vidím ty upnuté zaříznuté kalhoty přes břicha ženských, co se ještě vychloubají, že ušetří za těhotenské. ;)

jarmulina

Utahovat si břicho v době těhotenství je strašně nebezpečné,protože se může narodit poškozené dítě a jsou takové případy potvrzeny-různě pokroucené a deformované končetiny atd.Takže naco skrývat těhotenství když je opravdický důvod k radosti*frajer*Někdo holt musí potom hodně*dril*anebo od přírody je vysmáty a nepřibere*tuc* a všechna kila jdou hned pryč.Takže spíše vystavit jako to dělají celebrity...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]