Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Intimní partie vs piha

Od: amaterka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, půjdu po prvé na gyndu, a mám takový menší zádrhel, za který si přijdu trošku trapně.. Na pysku mám pihu, přijde vám to normální? :D

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku
počet odpovědí stačí a o vtipné tu nikdo nestojí

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

1x

amaterka Je to úplně normální jsou horší věci než piha.Nemáš se zaco stydět.Chodí tam s různými nemocemi za které se stydí víc ale potřebují lékařskou pomoc.Ty tam budeš chodit celý život,co budeš dělat až budeš třeba těhotná.Prostě nestyď se a vrhni se do toho po hlavě je to naprosto normální

daniell*
hodnocení

0x
takový věci bych vůbec neřešil já mam na zadku znaménko :D , a příjde vám to NEnormální?

hop®
hodnocení

0x

Vy teda máte starosti! *smich*

Nevím, proč byste si měla připadat trapně, kamarád měl "mateřské" znamínko na piňďourkovi po tatínkovi a taky ho to nijak nepoznamenalo. :)

Pihy se mohou vyskytnout na jakékoli části těla, proč tedy ne tam, kde ji máte Vy? Nic nenormálního na tom nevidím, fakt...

hodnocení

0x

Nevím, jest-li je to normální. Mám jí také a nestydím se za ní. Lékař k ní nikdy neměl žádné námitky. Být vámi, tak se nestydím a jdu k lékaři bez jakéhokoliv trapného pocitu. ;)

daniell*
tak ještě aby měl nějaké připomínky :D

ducati996*
hodnocení

0x

Mám jí taky :) Myslím si že doktoři viděli mnohem horší věci než nějakou pihu. Jsou ženy které tam jdou bez jakékoli hygieny-což si myslím že je stoprocentně horší ;)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]