Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Biosil plus-zkušenosti

Od: krkovicka* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den.Dost se mi zhoršila pleť a vlasy taky nic moc.Natrefila jsem na tento doplněk stravy a chci se zeptat zda zabírá.Samozřejmě vím že polknuti jednoho prášku nepomůže.Jen něco udělat proto aby se mi vrátila pleť dopořádku.Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ahoj Krkovičko, Biosil si hodně lidí chválí, protože není drahý a prý opravdu pomáhá. Já můžu z vlastní zkušenosti doporučit konopnou mast. Přítel má dost ošklivou pleť (beďary) a doslova po pár namazáních se mu to strašně moc zlepšilo. Zkusím pohledat na netu, jakou přesně má...

doplněno 12.09.12 19:38:

zbozi.cz/...

krkovicka*
hodnocení

Děkuji za tip.Mě totiž na obou tvářích se vytvořily shluk malých pupínků,něco jako by tě líbal vousatý chlap a tu pokožku podrazdil.Jenže nic takového se nestalo.Používám už dlouhé léta kosmetiku garnier,tam chyba taky nebude.Nyní promazavam na noc Sudocreame ,obsahuje zinek a vaselinu.Jenže nezabírá.Nevím jak se toho zbavit.Napadlo mě zda to nemám z povlaku polštáře.Vyměnila jsem ho za berana.:) ještě jednou díky.
doplněno 12.09.12 20:57: No a k tomu se mi začali trepit kolečky vlasu.Testuji teď gliss kur,tak uvidíme.Mám dlouhé vlasy do půl zad,huste a vlnité.
doplněno 12.09.12 20:58: Konečky...

Ta pleť bude opravdu reakce na vlnu. Udělejte si pleťovou masku z kvasnic-kvasnice rozmíchat na kaši ve smetaně se žloutkem. Možná, že by byl faj olej, pár kapek ricinového nebo olivového z lékárny. Na vlasy nakoukněte na nějaký kvalitnější balzám nebo vlasovou kůru. Spíše ten balzám, když máte dlouhé vlasy. Jen na konce vlasů*jasne*Biosil jsem používala bez zjevného úspěchu. Dobrý spánek, pestrá strava, veselé ladění celého organizmu, to je lepší, než celá lékárna. A taky poprosit osud o dobré kamarády a spolehlivého a laskavého muže. Vlastní zkušenost. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]