Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Chtel bych poprosit o rady s oblikanim. Je mi 30 .a docela v tom plavu. Neumim kombinovat barvy a tak podobne. Nemám rád moc velkou extravaganci, spíše ty džíny, triko , mikina .
Měřím 194 cm , 91 kg. Jsem spíše štíhlé hubenější postavy.
poradte
K džínám se hodí snad každé tričko Pokud máte boty neutrální barvy (černá, šedá, hnědá, bílá), můžete si nahoru obléct takřka cokoli, dnes je móda dosti uvolněná a co dřív bylo považováno za příšernost, dnes nikoho nenadzvedne
Dobře se kombinují zemité odstíny - béžová, oranžová, tmavě červená, hnědá. Pokud na sebe oblečete nějakou výraznou barvu, křiklavou apod., tak zbytek oblečení by už měl být takový nenápadný, aby se to nepřebíjelo (třeba sytě červené tričko a modré boty fakt ne
). Nebo oranžové tričko a fialový svetr, to také ne.
V šalině jsem jednou potkala zajímavý přízrak, viz fotka. Nedalo mi to, něco tak strašného jsem dlouho neviděla... a to jsou barvy na fotce oproti reálu hooodně utlumené. Škoda, že nejsou vidět ty natupírované vlasy a všechny naušnice v uchu, ale takhle tedy určitě ne:D
doplněno 11.09.12 11:42:Ladaadal - jojo, jiná doba je určitě, některé příšernosti vydávající se za "módní" tredny jsou k smíchu... ale tehle týpek zářil do dálky, jak říkám, mobil to dost utlumil, ty kalhoty byly opravdu křiklavě modré a košile křiklavě fialová... otáčela se celá šalina:D
Ale samozřejmě, někomu to může připadat nápadité a v pohodě.
A k té fotce -no nijak mi to příšerný nepřipadá,/ má to i sladěné - jen je prostě rád výstřední no a co je mladý - nebyla jsem jiná a co si kdo myslel mi bylo fuk.
Martino, asi je to divnej týpek, ale kdyby neměl ty křiklavý boty, tak bych si ho asi ani nevšimnul. Odjakživa jsem na sebe hodil, co mi bylo příjemný na tělo a na nějakou módu kašlal, ta byla pro holky. No, holt je jiná doba.
doplněno 11.09.12 11:58: No jestli se otáčela celá šalina, tak to jsi měla štěstí, že jste nepřepadli na střechu nebo se neotočili do protisměru. Ale jinak máš pravdu
A co takhle košile, to jste nezkoušel nosit? Sportovní košile k riflím, to je docela pěkná kombinace (nosí se spíš vypasovanější košile a ne do kalhot, ale na ně. Košile dělají ramenaté muže. A k tomu třeba nějaké sako. Nebo i mikina nějaká moderní. Záleží na tom, k jakému stylu inklinujete.
Díky všem za rady.
Manekýna dělat nechci, ale většina chlapů chodí oblíkána tak nějak normálně.
Jěště bych se zeptal : jakou barvu mikyny, bundy ... pokud mám bile tricko, modre jak to konbinovat dekuji.
K těm barvám se hodí cokoliv - bílé tričko x bílá, červená, modrá, šedá, černá, hnědá... mikina. Modré tričko x bílá, červená, modrá, oranžová, černá, zelená mikina. Hodně záleží na odstínech.Zkuste někdy zajít do obchodu, nějakou mikinu si vybrat a zkoušet ty barvy k sobě. Jenže není mikina jako mikina. Záleží na střihu a tak podobně. Jsou i vypasované mikiny, nebo naopak volné. Chce to experimentovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.