Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neumim se oblikat

Od: bohous23* odpovědí: 11 změna:

Zdravim. Chtel bych poprosit o rady s oblikanim. Je mi 30 .a docela v tom plavu. Neumim kombinovat barvy a tak podobne. Nemám rád moc velkou extravaganci, spíše ty džíny, triko , mikina .

Měřím 194 cm , 91 kg. Jsem spíše štíhlé hubenější postavy.

poradte

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tam neni moc co zkazit , pokud mas nove moderni dziny (treba modre) tak si koupis tricko v kterem se budes citit dobre , treba taky modre s napisema (v new yorkeru maji tricka pekne za stopade) , ktomu tenisky z A3 a jsi moderne oblecen. Moc v tom nehledej vedu

hahanaj*
hodnocení

0x

Nos prostě to v čem se cítíš dobře - nebo chceš dělat malekýna? Na takovou postavu můžeš být hrdý, ta snese skoro vše - nikdo se nepohoršuje nad tím co druzí nosí-módní je vše .

martinaa*
hodnocení

0x

K džínám se hodí snad každé tričko:) Pokud máte boty neutrální barvy (černá, šedá, hnědá, bílá), můžete si nahoru obléct takřka cokoli, dnes je móda dosti uvolněná a co dřív bylo považováno za příšernost, dnes nikoho nenadzvedne:) Dobře se kombinují zemité odstíny - béžová, oranžová, tmavě červená, hnědá. Pokud na sebe oblečete nějakou výraznou barvu, křiklavou apod., tak zbytek oblečení by už měl být takový nenápadný, aby se to nepřebíjelo (třeba sytě červené tričko a modré boty fakt ne:)). Nebo oranžové tričko a fialový svetr, to také ne.

V šalině jsem jednou potkala zajímavý přízrak, viz fotka. Nedalo mi to, něco tak strašného jsem dlouho neviděla... a to jsou barvy na fotce oproti reálu hooodně utlumené. Škoda, že nejsou vidět ty natupírované vlasy a všechny naušnice v uchu, ale takhle tedy určitě ne:D

doplněno 11.09.12 11:42:

Ladaadal - jojo, jiná doba je určitě, některé příšernosti vydávající se za "módní" tredny jsou k smíchu... ale tehle týpek zářil do dálky, jak říkám, mobil to dost utlumil, ty kalhoty byly opravdu křiklavě modré a košile křiklavě fialová... otáčela se celá šalina:D

Ale samozřejmě, někomu to může připadat nápadité a v pohodě.

Neumim se oblikat
hahanaj*

A k té fotce -no nijak mi to příšerný nepřipadá,/ má to i sladěné - jen je prostě rád výstřední no a co je mladý - nebyla jsem jiná a co si kdo myslel mi bylo fuk.

dzordz*

Nemít ty kecky, ale společenštější černý boty, tak je to docela sexy, ne? :)

Jinak teda obyč kalhotama (nedžínovejma) a košilí (jakoukoli.. dlouhej rukáv, krátkej rukáv, luft na zádech, jednobarevná, lesklá, vzor..) se nikdy nic nezkazí.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Dnes se opravdu nosí všechno. Důležité je obléknout si to, v čem se cítíte dobře. To Vám také bude slušet. Není třeba vyhledávat pomíjivé módní trendy za každou cenu. Jste vysoký, štíhlý - ideální postava pro jakýkoliv styl oblékání.

ladaadal*
hodnocení

0x

Martino, asi je to divnej týpek, ale kdyby neměl ty křiklavý boty, tak bych si ho asi ani nevšimnul. Odjakživa jsem na sebe hodil, co mi bylo příjemný na tělo a na nějakou módu kašlal, ta byla pro holky. No, holt je jiná doba.

doplněno 11.09.12 11:58:

No jestli se otáčela celá šalina, tak to jsi měla štěstí, že jste nepřepadli na střechu nebo se neotočili do protisměru. Ale jinak máš pravdu*palec*

eulalie*
hodnocení

0x

A co takhle košile, to jste nezkoušel nosit? Sportovní košile k riflím, to je docela pěkná kombinace (nosí se spíš vypasovanější košile a ne do kalhot, ale na ně. Košile dělají ramenaté muže. A k tomu třeba nějaké sako. Nebo i mikina nějaká moderní. Záleží na tom, k jakému stylu inklinujete.

bohous23*
hodnocení

Díky všem za rady.

Manekýna dělat nechci, ale většina chlapů chodí oblíkána tak nějak normálně.

Jěště bych se zeptal : jakou barvu mikyny, bundy ... pokud mám bile tricko, modre jak to konbinovat dekuji.

eulalie*

K těm barvám se hodí cokoliv - bílé tričko x bílá, červená, modrá, šedá, černá, hnědá... mikina. Modré tričko x bílá, červená, modrá, oranžová, černá, zelená mikina. Hodně záleží na odstínech.Zkuste někdy zajít do obchodu, nějakou mikinu si vybrat a zkoušet ty barvy k sobě. Jenže není mikina jako mikina. Záleží na střihu a tak podobně. Jsou i vypasované mikiny, nebo naopak volné. Chce to experimentovat.

bohous23*
hodnocení

Dobře děkuji.

Zítra jdu nakupovat. Tak uvidíme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]