Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silver šampon

Od: katzka odpovědí: 5 změna:

Ahojte včera jsem si obarvila vlasy os syossu na blond (odstín 10) Vlasy se zesvětlily jsou hezké ale místy je to dost do oranžova. Kamarádka mi poradila silver šampon. Dneska jsem si ho koupila a zarazilo mě že je to jen na bílé a šedivé vlasy. Já mám medovou barvu . Myslíte si že my to pomůže to trochu zesvětlit? Ale zase nechci chytnout na peroxid :))
Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To jsou ty vaše pokusy,a takhle to dopadá!Máš zcela jistě svou barvu vlasů tmavší,proto to chytlo na oranž...Už tam prosím Tě žádný silver nedávej,ještě se může stát,že si zničíš celou strukturu vlasů,a ještě si je můžeš spálit*stop*Zajdi za kadeřnicí,ona si s tím poradí!

katzka
hodnocení

Právě že vůbec . Vlasy jsou po téhle barvě mnohem silnější a drží tvar. Jen mi vadí ten oranžový odstín. Vlasy jsem měla jako malá uplně bílé od přírody jen mi časem trochu ztmavly;)

Když už je to tedy tak,a k odborníkům nechceš,kup si blond barvící šampón,tím by se nemělo nic pokazit,a barva by se měla sjednotit.

Můžete mi, prosím, vysvětlit, jak si může někdo silver šamponem zničit strukturu vlasů a jak si je může spálit?*ee* Zřejmě vůbec nevíte , co to silver šampon je. Tento šampon obsahuje fialová barviva, která opticky potlačují žluté odstíny, ale je to prostě šampon na mytí vlasů...

martina0*
hodnocení

0x

Já používala silver šampon, když jsem měla platinovou blond. Opravdu ty vlasy jakoby zesvětlil a sjednotil (odrosty byly po barvení malinko jiné barvy), bohužel nevím co vám to uděla s medovou barvou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]