Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Chci se zeptat na nějakou dietu která se vám osvědčila. Jaké s tím máte zkušenosti atd...díky
doplněno 25.11.12 09:41:nechci nějake diety ktere najdu na netu ale něco sčím máte zkušenosti opravdu to funguje..
Jednu dietu mi poradila kolegyně v práci.
Do 12-ti hodin je možné jíst cokoliv,samozřejmě v míře obvyklé,nepřejídat se,nedělat si zásoby na odpoledne.
Mezi polednem a šestou večerní už si dát pozor např.na tučná nebo fritovaná jídla,resp.vůbec je nejíst.Opět přiměřeně.
Po šesté večer nejíst absolutně nic,ani ovoce.
Bylo to kruté,zvláště večer,několikrát se stalo,že mě během dne viděla jíst,co se jí nelíbilo a nemilosrdně mi to sebrala a vyhodila.
Ovšem musím říct,že po 14-ti dnech bylo 11 kg dole.A to nemám nijak výrazně namáhavou práci.
Nejlepší dieta je pohyb a nejít příliš sladký a tučný jídla. Lidi co držej diety všech druhů to většinou stejně nevydržej... Ale když si půjdeš třeba dvakrát tejdně zaběhat (stačí pár koleček kolem ulice), bude to mít pro tvoje tělo o hodně lepší účinek, než když přestaneš jíst ale budeš pokračovat v sezení u facebooku a televize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.