Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych si koupit legíny,ale mám menší problém.Nevím,k čemu je nosit! Opravdu mě nenapadá,k čemu bych nosila třeba legíny v jasných barvách nebo se vzorem.Máte s nimi zkušenosti?
Přemýšlím,jestli se hodí k mé postavě...viz.obrázek.
A nevíte někdo,kde v 4esku sehnat ty s potiskem vesmíru,tzv.Galaxy leggins?Děkuji.

3x
Legíny se hlavně mají nosit tak, aby člověku nekoukal zadek. Takže k nějaké tunice, šatům, sukni.
0x
Legíny málokomu sluší a moc vkusné zkrátka nejsou. Tato zěmě je ovšem miluje. Nosí se ke krátkým sukýnkám, ke kraťasům...A je to vždycky děs. Pokud už, tak snad jedině s nějakým delším volnějším vrškem, třeba nějakou tunikou, dlouhou dostatečně tak, aby nekoukal zadek. A také aby byly dostatečně neprůhledné a ne nějaká sepraná síťka.V oblibě je mají slečny, které by svou postavu měly raději schovávat v pytli. Ty, kdyby si k nim vzaly cokoli, tak to bude nemožné. To naštěstí není tvůj případ, ty jsi štíhlá. Krom toho ovšem, aby ten pohled lahodil oku, musí být nohy taky rovné, což bohužel z fota zcela poznat nejde. Někdo to nedokáže vyhodnotit ani když na sebe kouká do zrcadla a odtud na něj jukají nožky do X. To je pak podívaná
0x
Postavičku máš pěknou /až jsem jen tiše zazáviděla
/. Legíny si můžeš dovolit. Ale držela bych se dvou zásad:
1/ Vybírala bych si jen jednobarevné, ty s potiskem se mi zdají takové "cirkusové".
2/ Nosila bych je k delším tričkům, či dlouhým svetrům, které mají být v této sezóně velice módní. Co se mi nelíbí, jsou legíny pod sukněmi, to je jako by děvče obléklo dědovy podvlíkačky.
Uvidíš sama, v čem se budeš cítit dobře. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.