Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení ve skříni - jaká vůně?

Od: hoper odpovědí: 14 změna:
co je gut dat mezi hadry do skříně na vůni?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Mezi hadry tak kýbl a smeták. Co se týká oblečení nebo prádla, tak podle vlastního vkusu. Můžeš tam i pověsit kus uzeného. U nás se vždycky dávalo voňavé mýdlo.

hoper
hodnocení

mezi trika a mikiny
polinek*

teď jsem se s chutí tomu uzenýmu nasmála,,dobrý! haha Ale i tak se dá..

hodnocení

2x

Dobrý den Hoper. V každé skříni je rozbalené voňavé mýdlo. Není to proto, že by oblečení načichlo vůní, ale když se skříň otevře, tak je to příjemné. Stejně každý používá jiné vody, kolínské, parfémy, tak je to, pro dobrý pocit. Jen můj názor.

doplněno 07.09.12 11:32:

Nyní jsme si udělali, tyč na sezónní oblečení, je to výborné, vše větrá, když přijde zima, letní oblečení se dá do skříně, na tyč se dá zimní oblečení.

cocinkamichalka*
hodnocení

1x

Buď mýdlo nebo pytlíček levandule, ta funguje i jako odpuzovač proti breberkám (molům. Někdo dává do zavařovací sklenice trochu aviváže, zavíčkovat, víčko propíchat a nechat odpařovat.

ron*
hodnocení

1x

V DM drogerii se prodávají přímo pytlíčky s vůní do skříní. Ale mýdlo se mi zdá lepší, navíc až přestane intenzivně vonět, dá se použít na mytí a vyměnit za nové. Používám dětská mýdla, voní mi nejlépe (příjemná jemná vůně).

hoper
hodnocení

mužu tam dat aj vonavý stromeček třeba?
ladinpraha*

Rady jsi dostal. Je to tvoje skříň a tvoje oblečení. Klidně i papír od syrečků.

technoman*
hodnocení

1x

Občas tam stříknu svůj oblíbenej sprej a zavřu, borče.*frajer*

fam
hodnocení

0x

Mýdlo Palmolive. Z levných voní nejintezivněji, když přestane, výměna. Tady to, ale nej - gut je růžové, naturals voní slabě. A je to i na moly:

. mydla.heureka.cz/...

A koukám, že jsem s většinou...tady na poradně*smich*

hodnocení

0x

Kromě toho mýdla, se kterým souhlasím, je dobré při odchodu z domu, otevřít skříň a nechat ji větrat do příchodu. *jasne*

martinaa*
hodnocení

0x

U nás se dávají pytlíčky s levandulí, je i proti molům, kdysi mi to zde rádkyně poradily:)

Jinak, Hoper, nechci být nepříjemná, ale pokud chceš po rádcích nějakou radu, je slušné pozdravit a použít slova jako prosím a děkuji. Zatím ses to jaksi nenaučil.

segedin
hodnocení

0x

ja nasypu do sklenicky kvalitni praci prasek, treba ariel ... krasne. voni

itan71*

Nejen mýdlo ale taky je dobré používat aviváž s dobrou vůní,vždy když si jdu pro něco do skříně(třeba ponožky které měly jiné aroma před vypráním) foukne na mě vůně a tomu vděčím své přítelkyni.

doplněno 09.09.12 16:31:

*palec*Dobře voní a je dlouho cítit LENOR dle vlastní zkušenosti*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]