Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, sem štíhlá ale mám hrozný problémy s bokama, kdyžpřiberu tak jedině na těch místech, nějaké hodně účené cviky třeba na ty boky?
Jo, boky jsou zlo. To znám.
Myslím, že pomůže chůze nebo lehký běh (klus), a pokud není čas vyrazit ven, můžete si pořídit domů posilovací šlapací stroj, stojí do 2 tisíc korun. Viděla jsem ho u kamarádky, buď je s držadlem nebo bez, ale prostě na tom chodíte, pomalu, rychle, s vyšší nebo s nižší intenzitou, na těžší nebo lehčí převod, třeba něco jako u rotopedu. A na tom se dle mě ty boky dají zase rychle shodit. Přidávám obrázek a odkaz
Přeji hodně štěstí, ať máte brzy zase vysněnou postavičku!
Moc děkuji za dobrou odpověd, hned se po něm někde podívám, byla sem na tom jendou v posilce ale posilky moc ráda nemám(nesnáším pohledy lidí když na vás koukají)¨.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.