Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout boky

Od: smoulinka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, sem štíhlá ale mám hrozný problémy s bokama, kdyžpřiberu tak jedině na těch místech, nějaké hodně účené cviky třeba na ty boky?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucimera*
hodnocení

2x

Jo, boky jsou zlo. To znám.
Myslím, že pomůže chůze nebo lehký běh (klus), a pokud není čas vyrazit ven, můžete si pořídit domů posilovací šlapací stroj, stojí do 2 tisíc korun. Viděla jsem ho u kamarádky, buď je s držadlem nebo bez, ale prostě na tom chodíte, pomalu, rychle, s vyšší nebo s nižší intenzitou, na těžší nebo lehčí převod, třeba něco jako u rotopedu. A na tom se dle mě ty boky dají zase rychle shodit. Přidávám obrázek a odkaz ;)

Přeji hodně štěstí, ať máte brzy zase vysněnou postavičku! :)

jukasport.com/...

smoulinka*
hodnocení

Moc děkuji za dobrou odpověd, hned se po něm někde podívám, byla sem na tom jendou v posilce ale posilky moc ráda nemám(nesnáším pohledy lidí když na vás koukají)¨.

stirecek*

Je to zbytečná investice, poněvadž cílené shazování tuku na cílenou partii neexistuje. Na to stačí běžná chůze a úprava stravy.

polinek*

jste typ postavy,kde se přibírá do boků ,,nepomůže bohužel nic,jen opět celkově shodit

mowla*
hodnocení

0x

Pomůže vytrvalostní běh (takové poklusávání), rotoped (spining) a cyklistika...

artik*
hodnocení

0x

pomůže vám jen to , že přiberete v ramenou , aby se postava trochu srovnala , jen boky zeštíhlet nemůžete

jarmulina

pomůže bežná chůze-hodně procháze*bezim**dril* ,rotoped nebo kolo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]