Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, už pár dní se mi líbí strašně tyto vlasky.. 2i.cz/... Chci se zeptat, je možné toho docílit i v realu a nebo je to spíše nemožné? Mám momentálně tmavě hnědě dlouho vlasy..
jestli máte dlouhé vlasy, stačí zajít do kadeřnictví s obrázkem...
vlasy vám sestříhá, zesvětlí a obarví na modro...
otázka je, jestli se to bude líbit i rodičům...
děkuji.. no už jsem plnoletá a bydlím sama, rodiče mám na tohle tolerantní..
Tak myslím že by to mohlo být v pohodě..
no tak to bude v pohodě... Každopádně běžte do kadeřnictví a nezkoušejte takové experimenty sama...aby to nedopadlo špatně...
Hodně štěstí!
Zdravím. Nic není nemožné, Jano. Na hlavách už jsem viděla i divočejší barvy. V každém případě souhlasím s Myse, žádné experimenty doma neprovádět a svěřit se do rukou kadeřnice, aby byl výsledek pro Vás co nejlepší. Tak ať Vám nové vlásky sluší!
Jen možná počítejte s tím, že to zesvětlování bude muset jít na několikrát a jestli jste tmavší, možná to ani tak moc zesvětlit nepůjde (mně to třeba nejde a beru to jako velkou křivdu - pořídila jsem si pár barevných pramenů na klipsech
). Taky je to dost náročné na údržbu, jsou tam víc vidět odrosty a hůř se dobarvují. Při vší té práci jsou i náklady relevantní. Ovšem když to všechno člověk absolvuje, je to paráda
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.