Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci takové vlásky

Od: janamm* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, už pár dní se mi líbí strašně tyto vlasky.. 2i.cz/... Chci se zeptat, je možné toho docílit i v realu a nebo je to spíše nemožné? Mám momentálně tmavě hnědě dlouho vlasy..:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

2x

jestli máte dlouhé vlasy, stačí zajít do kadeřnictví s obrázkem...

vlasy vám sestříhá, zesvětlí a obarví na modro...

otázka je, jestli se to bude líbit i rodičům... ;)

janamm*
hodnocení

děkuji..:) no už jsem plnoletá a bydlím sama, rodiče mám na tohle tolerantní..:) Tak myslím že by to mohlo být v pohodě..:)

myse*

no tak to bude v pohodě... Každopádně běžte do kadeřnictví a nezkoušejte takové experimenty sama...aby to nedopadlo špatně...

Hodně štěstí!

Zdravím. Nic není nemožné, Jano. Na hlavách už jsem viděla i divočejší barvy. V každém případě souhlasím s Myse, žádné experimenty doma neprovádět a svěřit se do rukou kadeřnice, aby byl výsledek pro Vás co nejlepší. Tak ať Vám nové vlásky sluší!*palec*

flip

Zdravím, pěkné :) Pokud jste z Prahy, doporučím tenhle salon :) joshua.cz/...

janamm*
hodnocení

děkuju všem..:) z prahy sem takže moc děkuji:)

sargo*

Jen možná počítejte s tím, že to zesvětlování bude muset jít na několikrát a jestli jste tmavší, možná to ani tak moc zesvětlit nepůjde (mně to třeba nejde a beru to jako velkou křivdu *smich* - pořídila jsem si pár barevných pramenů na klipsech :)). Taky je to dost náročné na údržbu, jsou tam víc vidět odrosty a hůř se dobarvují. Při vší té práci jsou i náklady relevantní. Ovšem když to všechno člověk absolvuje, je to paráda :)

polinek*

,,stačí jednou stáhnout a pak zabarvit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]