Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poprvé do posilovny

Od: kachnicka* odpovědí: 6 změna:

S kamarádkou jsme se rozhodly, že začneme chodit do posilovny. Už jsme si vyřídily i permanentku a zítra plánujeme jít. Kamarádka tam už párkrát byla, jenže já jdu do posilovny poprvé a jsem z toho nervózní. Mám strach, že se tam na mě bude každý dívat a pozorovat. :D Chápu, že to není pravděpodobné, nevím ani jak ten svůj strach popsat, ale možná mi rozumíte. Kdybych už byla dospělá, tak by mi to asi bylo jedno, jenže mi je 16 a hlavně kvůli tomu jsem nervózní.. :( Máte nějaké rady?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

3x

žádné obavy, nikdo se ti smát nebude a očumovat zas taky tak moc nebude. Možná tak leda ze začátku, protože jsi mladá holka.

Ti co jsou ochotní se sebou něco dělat, ti zaslouží spíš obdiv, jako například ten přibližně dvacetiletý kluk, co jsem ho nedávno viděl v akvaparku.

Měl osobní trenérku, na rukách a kolem pasu plováky a normálně mezi lidmi se učil plavat. Nikdo se mu nesmál ani náhodou.

Tak přeji mnoho zdaru. *palec*

artik*
hodnocení

2x

v posilovně se cvičí , moc lidí co na vás bude koukat tam nebude a když no a co? Na ulici na vás taky koukaj . Takže klid

daniell*
hodnocení

2x
proč smát je to o odhodlání ale hlavně všichni co tam jsou byly někdy ve stejné situaci jako ty takže čemu se smát? To chce klid a navíc seš tam s kamarádkou a ne s ostatníma takže ostatní se můžou třeba smíchy počurat když jim to udělá dobře :D

lucimera*
hodnocení

0x

Vůbec z toho nemějte strach. Do posilovny se chodí posilovat, každý se tam potí, hubne, a všichni pilně cvičí.

Takže se uvolněte a v posilovně si to užijte. Rozhodně se netrapte tím, že vás bude někdo pozorovat. No a co? Jste přece pěkná baba, ne? ;)

kachnicka*
hodnocení

Děkuju všem za rady a podporu. Skutečně se nebylo čeho bát, všichni si hleděli svýho a navíc tam ani nebylo moc lidí. :) A já si dobře zasportovala :D

axlik*
hodnocení

0x

Gratuluji ke správné volbě :)

Dnešní holky už uměj jen chlastat, hulit a chodit na piškotéky.. *blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]