Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne
Obracím se na vás s dotazem. Líbí se mi styl vintage, teď je hodně oblíbený, a chtěla bych si koupit vintage boty (dole obrázky). Asi před měsícem jsme byli na nákupech, u Bati je neměli, a co jsem koukala v obchodech s botami, tak taky neměli. Nevíte, kde je sehnat? Nechci kupovat boty přes net. Ne že bych měla špatné zkušenosti, ba naopak, ale lepší bude si je vyzkoušet, nikdy jsem tenhle styl bot na nohou neměla a chtěla bych mít nějaké elegantnější, do společnosti, co se dají vzít i k sukni, mám jinak jenom balerínky. Víte někdo, kde je koupit, a případně za kolik?
PS. nejlepší by byly tipy na vintage boty bez podpatku, nebo s nízkým podpatkem, nejlépe hnědé, tmavě hnědé či černé
. Na vysokých neumím udělat ani krok
Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.