Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni kuchaři...s kuchyní se vůbec nekamarádím, ale ted jsem nucena si uvařit.
Chci se teda zeptat jestli můžu bez problémů upéct kuřecí křidýlka když je na nich spotřebujte do 27.7.12, ale celou dobu od zakoupení byli v mrazáku? díky za odpovědi
Dobrýden, Jamro. Kuřecí křidélka v klidu můžete rozmrazit, okořenit a upéct.
Když se Vám někdy stane a maso zůstane v mrazáku déle, než je vhodné konzumovat, poznáte to hned, když maso nebo hotové jídlo vyndáte z mrazáku. Maso, nebo jídlo, nemá svojí barvu. Třeba hovězí maso, které je světle červené, je tmavé. Kuře, které je růžové, když je dlouho mražené, je vybělené. Maso po rozmražení, nevoní. Takové potraviny je lepší dál nezpracovávat, ani nekonzumovat. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.