Samozřejmě si dělám srandu kdesi jsem četl cosi o pomerančích či citrónech, ale co se týče účinosti nevím jinak ji též oddaluje špatný životní styl, stres atd..
Vzhledem k tomu, že cyklus je řízen hormonálně se obávám, že bez nich to nepůjde... Tedy pokud pominu třeba výrazné fyzické strádání, které zastavuje menstruaci úplně... Resp. pokud vadí "prášky", lze to injekčně...
Piji sodu ochucenou citronem,ráno pomeranč a citron-jsem citrónová madam zvlášť když se blíží podzimní počasí.Uvidíme.Teď to mám poslední dva měsíce v méně vhodný datum a byla bych ráda kdyby se to o týden či dva posunulo.
Už jsem zde uváděla funguje - osvědčeno - odzkoušeno / zmiňovaný citron nazabírá u každé ženy. V lekárně kupte vitamín C MIU 250 2 krát denně vycucejte nebo MIU / síla/ 500 1 krát denně .
samozřejmě užívat ihned jak uvažujete oddálení např. plánovaná dovolená u moře
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.