Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oddálit menstruaci bez podpůrných prášků?

Od: krkovicka* odpovědí: 8 změna:
Otázka zazněla.Dá se ošálit cyklus?Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

2x

Co takle otěhotnět :D?

doplněno 01.09.12 18:24:

Samozřejmě si dělám srandu :) kdesi jsem četl cosi o pomerančích či citrónech, ale co se týče účinosti nevím :) jinak ji též oddaluje špatný životní styl, stres atd..

krkovicka*
hodnocení

A to dítě budeme mít spolu?;) moc dobrá odpověď.Dík

mowla*
hodnocení

2x

Vzhledem k tomu, že cyklus je řízen hormonálně se obávám, že bez nich to nepůjde... Tedy pokud pominu třeba výrazné fyzické strádání, které zastavuje menstruaci úplně... ;) Resp. pokud vadí "prášky", lze to injekčně...

ron*
hodnocení

2x

Dobrý den.

Spolehlivě bez prášků nebo hormonální antikoncepce nástup menstruace ovlivnit nelze.

olaf71*
hodnocení

0x

pít citronovou vodu

krkovicka*
hodnocení

Piji sodu ochucenou citronem,ráno pomeranč a citron-jsem citrónová madam:-D zvlášť když se blíží podzimní počasí.Uvidíme.Teď to mám poslední dva měsíce v méně vhodný datum a byla bych ráda kdyby se to o týden či dva posunulo.
olaf71*

holka s citrónovou šálou *tuc*

celaskon
hodnocení

0x

Už jsem zde uváděla funguje - osvědčeno - odzkoušeno / zmiňovaný citron nazabírá u každé ženy. V lekárně kupte vitamín C MIU 250 2 krát denně vycucejte nebo MIU / síla/ 500 1 krát denně .

samozřejmě užívat ihned jak uvažujete oddálení např. plánovaná dovolená u moře

Vyzkoušejte a dejte sem recenzi por ostatní:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]