Nejste přihlášen/a.
Ahoj ,
Mám kupon na depilaci celého těla v Praze (laser), který plánuju plně využít. Chtěla bych se především zeptat těch, kteří toto podstoupili, abyste mně řekli zda je to účinné, jak to celé probíhalo, jak s Vámi zacházeli a kam je nejlepší jít na laserovou depilaci...atd. Byla bych Vám za to moc vdečná, protože jsem vždycky s chloupky měla problém. I přes to, že jsem špinavá blondýna, mám chloupky tmavé, ostré, rychle rostou - a to se každý den neholím, spíš se to snažím omezit. Už po dnu jdou vidět opět narustající chloupky...Je to zničující a pro moje sebevědomý to taky nění nejlepší . Ovlivňuje to i moje chování ke klukům, které spíš odmítám kvuli tomu, že bych pak byla nucena si denno denně holit nohy ..a... ..atd
Stydím se. Dokonce jsem se rozhodla použít pinzetu...au
! Chjo..kdybych byla chlap, tak tohle vubec neřeším
Moc děkuju za odpovědi a za případné chyby se omlouvám
Asi nejdůležitější je, abyste se dostala někam, kde vám velmi podrobně vysvětlí, ve které fázi dorůstání musíte přijít na další kolo depilace - chloupky se musí "vychytat" v určitém stádiu, aby to bylo účinné. Že máte tmavé je pro tento případ dobře, na blonďaté funguje laser špatně. Počítejte s tím, že na celé tělo - určitě vám nebudou moci dělat pokaždé celé najednou - těch návštěv bude docela dost. Nebolí to, ale není to ani příjemné, určitě budou místa na těle, kde budete trochu kvíkat, ale nic hrozného. (Je to taková palička, ta se přiloží na místo, udělá to "puf", pak těsně vedle, "puf"... a na konci vyfasujete sáček s ledem, ať nejdete domů červená )
A mimochodem, jak jste napsala - být chlap, vůbec to neřešíte. Takže určitě neodmítejte rande jenom proto, že máte dojem, že vaše tělo není dokonalé. Jsou to chlapi, neřeší to - a ani nekoukají na reklamy o dámských holítkách dost na to, aby byli dokonale semletí dojmem, že je to nezbytnost
Víc návštěv je nezbytnost - porost by měl postupně růst řidší, ale pokud to nedotáhnete do konce, zase se časem vrátí do původního stavu. Počítejte s tím, že každé místo je třeba odpufnout šestkrát, ale klidně taky desetkrát... A ju ju, pokusila jsem se takto zbavit svého mužného plnovousu, ale prostě jsem neměla možnost chodit jak náleží a tak dál běhám po světě jako živoucí důkaz neandrtálských předků. Teď zkraje podzimu by mohl být ještě problém, jestli jste opálená, kůže je náchylnější ke spálení a laser neúčinkuje tak dobře, mám ten dojem... Ale stejně byste tam měla začít nějakou konzultací, tak vám snad všechno řeknou
Za podrobný vysvětlení budu jenom ráda, doufám že to taky pochopím :D. Určitě je teda lepší víc návštěv než jedna, která by pak byla uplně k ničemu. Myslím, že s tím trápením co mám teď, tak "puf" "puf" nějak zvládnu ^^. Mužu se zeptat, to říkáte z vlastní zkušenosti? Chlapi...máte pravdu, něměla bych se tím tak ovlivňovat. Moc děkuju!
Dobrý den. Než se rozhodnete na tento zákrok jít, doporučovala bych Vám, si něco přečíst od žen a mužů, který tento zákrok už podstoupili. Není všechno zlato, co se třpytí.
Naše sousedka, dostala také poukaz, jako dárek k výročí. Nikdo z odborníků, Vám totiž neřekne, že chloupky mají různé fáze růstu a jen v jedné aktivní fázi, se dají zlikvidovat. To se dozvěděla až po zákroku. Sousedka po zákroku, měla popálené nohy, puchýře, dostala vysvětleno, že je to u tohoto zákroku normální. Velká bolest, hodně hojení a brzo chloupky znovu. Už by tam nešla. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.