Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tak sem měl akne, drápal jsem si to až tam ted mám bílou jizvu, zmizí mi to někdy?
doporučuji v jídelníčku vynechat cocacolu,sprite a jiné cukrové humáče, tučné vepřové a kuřecí taky vynechat, málo čokolády nebo vůbec, sůl mořskou, cukr třtinový, vynechat chipsy, více ovoce, zeleniny, mléko a mléčné výrobky, chleba, rohlíky a housky s máslem a marmeládama, ale taky nepřehánět, zeleninový polívky, sport. Jizva zmizí ![]()
Nikde jsem neslyšela ani nečetla, že úpravou stravy by mohly zmizet jizvy. To je nesmysl.
Když vyřadí z jídelníčku vše, co jste zmínil, tak jediný efekt bude, že akné se vytratí a možná zhubne.
ok
, každopádně, jelikož je mladej, tak to zmizí
. Jde o to, aby nebyly další beďary a aby se poté znovu nerejpaly
. Většinou je to z hodně cukru a z hodně tuku. V pubertě se ovšem beďary dělají a tím si musí projít každej
.
To nevíte
Někomu jizvy opravdu zmizí, jinému ne. Záleží, jakou má kůži, jak je jizva hluboká atd. Znám dost lidí, co po akné mají jizvičky dodnes.
Se zbytkem ale souhlasím![]()
ano po akné jsou jizvy ,,někdo si to nechá vybrousit ,,,jsou to v kůži jamky a ty nejdou natáhnout do roviny .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.