Nejste přihlášen/a.
Ahoj, tak sem měl akne, drápal jsem si to až tam ted mám bílou jizvu, zmizí mi to někdy?
doporučuji v jídelníčku vynechat cocacolu,sprite a jiné cukrové humáče, tučné vepřové a kuřecí taky vynechat, málo čokolády nebo vůbec, sůl mořskou, cukr třtinový, vynechat chipsy, více ovoce, zeleniny, mléko a mléčné výrobky, chleba, rohlíky a housky s máslem a marmeládama, ale taky nepřehánět, zeleninový polívky, sport. Jizva zmizí
Nikde jsem neslyšela ani nečetla, že úpravou stravy by mohly zmizet jizvy. To je nesmysl.
Když vyřadí z jídelníčku vše, co jste zmínil, tak jediný efekt bude, že akné se vytratí a možná zhubne.
ok , každopádně, jelikož je mladej, tak to zmizí
. Jde o to, aby nebyly další beďary a aby se poté znovu nerejpaly
. Většinou je to z hodně cukru a z hodně tuku. V pubertě se ovšem beďary dělají a tím si musí projít každej
.
To nevíte Někomu jizvy opravdu zmizí, jinému ne. Záleží, jakou má kůži, jak je jizva hluboká atd. Znám dost lidí, co po akné mají jizvičky dodnes.
Se zbytkem ale souhlasím
ano po akné jsou jizvy ,,někdo si to nechá vybrousit ,,,jsou to v kůži jamky a ty nejdou natáhnout do roviny .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.