Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizí mi jizva

Od: nekon odpovědí: 12 změna:

Ahoj, tak sem měl akne, drápal jsem si to až tam ted mám bílou jizvu, zmizí mi to někdy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aman
hodnocení

0x

doporučuji v jídelníčku vynechat cocacolu,sprite a jiné cukrové humáče, tučné vepřové a kuřecí taky vynechat, málo čokolády nebo vůbec, sůl mořskou, cukr třtinový, vynechat chipsy, více ovoce, zeleniny, mléko a mléčné výrobky, chleba, rohlíky a housky s máslem a marmeládama, ale taky nepřehánět, zeleninový polívky, sport. Jizva zmizí :)

martinaa*

Nikde jsem neslyšela ani nečetla, že úpravou stravy by mohly zmizet jizvy. To je nesmysl.

Když vyřadí z jídelníčku vše, co jste zmínil, tak jediný efekt bude, že akné se vytratí a možná zhubne.

aman

ok :) , každopádně, jelikož je mladej, tak to zmizí :) . Jde o to, aby nebyly další beďary a aby se poté znovu nerejpaly :) . Většinou je to z hodně cukru a z hodně tuku. V pubertě se ovšem beďary dělají a tím si musí projít každej :) .

martinaa*

To nevíte:) Někomu jizvy opravdu zmizí, jinému ne. Záleží, jakou má kůži, jak je jizva hluboká atd. Znám dost lidí, co po akné mají jizvičky dodnes.

Se zbytkem ale souhlasím:)

polinek*

ano po akné jsou jizvy ,,někdo si to nechá vybrousit ,,,jsou to v kůži jamky a ty nejdou natáhnout do roviny .

polinek*

hm,,a kdepak jste to vyčetl,,,zajímavé

itan71*

aman

Datum: včera 20:28
Předmět: RE: Zmizí mi jizva
*hej*Podle toho doporučení mi to připadá na hladovku*haha*

amelikaame*
hodnocení

0x
Zmizi, neboj :) a doporucila bych protridit jidelnicek a vyradit mastna a velmi tucna jidla jako napr.cokolada,bramburky,smazena jidla abys akne mohl predejit

hodnocení

0x
No,já nevim. Když jsem byla malá, tak jsem spadla na řebík a na tý noze tu jizvu mám furt. Ale akné se nedělá na noze. :) A příště si to nemačkej. Používej ňáky krémy atd. Já používám pěnu a krém z konopí. :)

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Pokud máte jizvičku drobnou, je možné, že "zmizí" - opálí se sluníčkem atd. Pokud by nezmizela, doporučuji u kosmetičky nebo u kožního lékaře tzv. chemický peeling, který odstraňuje mimo jiné drobné jizvičky po akné.

pt®
hodnocení

0x

Hodně pomáhá sádlo, natírat ranku sádlem až se zacelí. Přeji ať sádlo pomůže. - pt

itan71*
hodnocení

0x

Mám hubu s 18 stehy a vím že mi to nezmizí jen po plastice

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]